Taraftardan mağlubiyete tepki

Güncelleme Tarihi:

Taraftardan mağlubiyete tepki
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2013 17:08

Bursasporlu taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında üst üste yenilen goller sonrasında bazı oyuncular ve kulüp yönetime tepki gösterdi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Bursaspor'u 4-1 yenerek, rakibini evine puansız gönderdi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede iki takımda da önemli eksiklerin bulunması dikkati çekti. Geçen hafta oynanan Beşiktaş maçında sarı kart görerek bu maçta cezalı duruma düşen İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Cihan Haspolatlı, Webo ve Geraldes, Bursaspor maçında forma giyemedi. Konuk takımda ise cezalı olan kaleci Carson'un yanı sıra, sakatlığı bulunan Belluschi, Basser ve Gökçek Vederson takımındaki yerlerini alamadı.

Bursaspor taraftarından tepki

Mücadeleyi izlemek için Bursa'dan gelen az sayıdaki Bursaspor taraftarı, takımlarının üst üste yediği goller sonrasında bazı oyuncular ve kulüp yönetimine tepki gösterdi.
İlk yarıda takımlarının 2-0 geriye düşmesinin ardından Tuncay Şanlı'ya tepki gösteren Bursaspor taraftarları, “Tuncay dışarı” şeklinde tempo tuttu. Durumun 4-0'a gelmesinin ardından Bursaspor Yönetim Kurulu'nu da istifaya çağıran yeşil-beyazlı taraftarlar, maçın 75. dakikasında tribünleri terk etti.

İBB Spor'dan 3'te 3

Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynadığı son 3 lig maçını da kazandı.
Geçen hafta rakip sahada Beşiktaş ile 2-2 kalarak ikinci yarıya 1 puanla başlayan lacivert-turunculu takım, Bursaspor'u evine puansız gönderdi. İstanbul temsilcisi, bu galibiyetin ardından puanını 25'e çıkardı.
Bu arada, Bursaspor karşısında takımının 3. golünü kaydeden Ekrem Ekşioğlu, Süper Lig kariyerindeki ikinci golünü attı. İlk golünü yine bu sezon Trabzonspor karşısında bulan Ekrem, Bursaspor maçında da şık bir gole imza atarak, gol sayısını 2'ye yükseltti.

Bursaspor'un yenilmezlik serisi bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Bursaspor'un, 8 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Son 8 haftada 5 beraberlik, 3 galibiyet alan Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu serisini devam ettiremedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!