Sızan arkadaşının kredi kartından para çekti

Güncelleme Tarihi:

Sızan arkadaşının kredi kartından para çekti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 15:38

SAMSUN’da 24 yaşındaki Hüseyin A. birlikte içki içtiği 37 yaşındaki Şükrü U.’nun sızması üzerine, kredi kartını aldı. Daha sonra da bin 500 TL çektiği iddia edilen zanlı, gözaltına alındı.

Olay Canik İlçesi Yeni Mahallede dün akşam meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin A. ile Şükrü U. buluşup bir bara giderek alkol aldı. Bir süre eğlenen iki arkadaş, daha sonra iki hayat kadını ile anlaşarak Hüseyin A.’nın evine gitti. Burada kadınlarla cinsel ilişkiye girin iki arkadaş, eğlenmeye ve alkol almaya devam etti. Kadınların gitmesinin ardından aldığı alkolün etkisiyle Şükrü U. sızdı.

Bunun üzerine Hüseyin A. iddiaya göre arkadaşının cebinden kredi kartını alarak ATM’den bin 500 TL çekti. Sabah kalktığında kredi kartı ile alış veriş yapmak isteyen Şükrü U. limitinin yetersiz olduğunu öğrenince, polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis kredi kartını veren banka dahil çevre de bulunan ATM’lerin kamera kayıtlarını izleyerek Hüseyin A.’yı yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!