Mesai arkadaşlarına hüzünlü veda

Güncelleme Tarihi:

Mesai arkadaşlarına hüzünlü veda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 10:35

Sincan Cezaevi’nde görevli infaz koruma memurunun, servis aracında öldürdüğü 3 mesai arkadaşı için tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Ali Duran, Mustafa Halıcı ve Çelebi Aygün için Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personeli Eğitim Merkezinde düzenlenen törene, yakınları, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve ceza infaz koruma memurları katıldı. Törende konuşan Kaynak, acı bir gün yaşandığını belirterek, “Onlar şehit oldular. Bir tanesinin eşi ağır yaralı hastanede ama dünya bu. Hepimiz Allah’tan geldik Allah’a gidiyoruz. Allah’larına kavuşuyor şehit mertebesine kavuşuyorlar. Nur içinde yatsınlar. Allah’ın ve Peygamberin şefkatli kucağına doğru gitmişlerdir” diye konuştu.

BABASIZ KALDI

Haberin Devamı

Geride bir yavru kaldığını bir infaz koruma memurunun eşinin de hamile olduğunu dile getiren Kaynak, “İnşallah o da dünyaya sağ salim gelecektir. Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabır versin” dedi. Duaların ardından ölenlerin yakınları fenalık geçirdi. Olayda yaralanan gardiyan Ali Duran’ın eşi Seda Duran’ın Sincan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda olduğu, çiftin 7 aylık bebeklerinin bulunduğu belirtildi.

EŞİ BEŞ AYLIK HAMİLE

Gardiyanlardan Mustafa Halıcı’nın eşinin ise 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Halıcı’nın kayınpederi Ahmet Özkan, “Dünya tatlısıydı. Oğlum gibiydi. Kızımla çok mutlulardı. Kızım 5 aylık hamile” dedi. Gardiyanlardan Ali Duran’ın (37) cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’na, Mustafa Halıcı (28) ise Çorum’da defnedilecek. Çelebi Aygün (25) Kırıkkale’de toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!