Otobüste gardiyan dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Otobüste gardiyan dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 00:00

Sincan F Tipi Cezaevi’ne personel taşıyan serviste katliam yaşandı.

Haberin Devamı

Hakkında açılan soruşturmalar nedeniyle arkadaşlarını suçlayan infaz koruma memuru Emre Ençok 4 kişiyi vurdu. 3’ü öldü, bir kişi yaralı.

SİNCAN F Tipi Cezaevi’ndeki infaz koruma memurlarını taşıyan servis otobüsüne dün sabah saat 07.50’de, Etimesgut Ahi Mesud Bulvarı’ndan binen infaz koruma memuru Emre Ençok (33), “Beni yaktınız, hayatımı mahvettiniz” diyerek silahını çekti. Servistekiler ne olduğunu anlamadan Ençok, infaz koruma memurları Ali Duran (27), Çelebi Aygün (32) ve Mustafa Halıcı (34) ile cezaevi kampusu içinde bulunan bir bankada çalışan Seda Duran’ın (34) üzerine ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Ali Duran, Aygün ve Halıcı, hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA AÇILMIŞ
Duran’ın eşi Seda Duran göğsünden ve karın boşluğundan yaralanarak, Sincan Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Ençok, silahıyla birlikte olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. 4.5 yıldır infaz koruma memuru olan, ailesiyle yaşayan Ençok hakkında 2 soruşturma açıldığı ve öldürdüğü arkadaşlarını da bu soruşturmalardan sorumlu tuttuğu ileri sürüldü. Emre Ençok tutuklanarak cezaevine kondu.

Haberin Devamı

Seda’nın acı hayatı

/images/100/0x0/55eb34f2f018fbb8f8b249c8

SALDIRIDA eşi ölen, kendisi yaralı kurtulan Seda Duran’ın hayatı acılarla geçti. Yakınlarının anlattığına göre Marmara Depremi’nde Gölcük’te enkaz altında kaldı. Annesi, babası, kardeşi ve anneannesini kaybetti. 5 katlı apartmanın enkazından kendi çabasıyla çıkmayı başaran Duran, üniversiteden mezun olduktan sonra 2004’te evlendi. Duran’ın eşi, balayı için gittikleri otelde hastalanarak hayatını kaybetti. Duran, bir bankanın cezaevindeki şubesine atandı. 2009’da infaz ve koruma memuru Ali Duran ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!