Filede Halkbank fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Filede Halkbank fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2013 00:00

Başkent ekibi ligde oynadığı son 6 maçı kazanırken, CEV Kupası’nda da 8’li finallerin ilk maçında rakibini yenip önemli bir avantaj elde etti.

Haberin Devamı

Acıbadem Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Halkbank, iki kulvarda da fırtına gibi esiyor. Mavi-beyazlılar, hem ligde hem de Avrupa’da yoluna emin adımlarla yürüyor.
Sezon başında oynadığı 3 maçta; M. Milli Piyango, Galatasaray ve Arkas’a yenilen, 6. haftada derbide TED’e kaybeden Halkbank, sonraki süreçte müthiş bir çıkış yakaladı. 6 haftalık daha sonra periyotta; Fenerbahçe ve İstanbul BŞB gibi güçlü takımlarında da bulunduğu ekiplere karşı 6’da 6 galibiyet elde eden mavi-beyazlılar, bu dönemde CEV Kupası’nda da turları geçmeyi bildi.
Delecte Bydgpsczs ve Zvolle takımlarını eleyen Halkbank 8’li finallerin ilk maçında Belçika’nın Knack takımını 3-0 ile geçti.
Rakibini 77 dakika süren maçta; 25-20, 25-21, 25-18 set sonuçları ile deviren Halkbank, rövanş maçını 23 Ocak’ta oynayacak. Başkent temsilcisi, karşılaşmayı kazanırsa bir üst tura yükselecek. Kaybederse, tur atlayacak takımı belirlemek için maçın sonunda “altın set” oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!