Günün en flaş ve süper haberi

Güncelleme Tarihi:

Günün en flaş ve süper haberi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 13:22

Hurriyet.com.tr'nin duyurduğu Refiye Yılmaz haberinin ardından Hürriyet yorumcuları ve sosyal medyada "Hürriyet Gazetesi'ne teşekkür" yorumları yağdı. İşte sizin yorumlarınız:

Haberin Devamı

DİĞER YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZMAK İÇİN TIKLAYIN

ALP SARICALIOGLU
40 yıldır bu eve boşuna Hürriyet girmiyor.

Mehmet Sanli
Açıkçası ne haberin tamamını okudum ne videoyu izledim. Normalde bu tarz şeylere paye de vermem. Ama Hürriyet gibi en fazla kitleye ulaşan gazete bu tarz haberleri her zaman yapmaz, yaptıysa doğrudur ve gerçektir diyerek 2868'e RY yazıp gönderdim. Geçmiş olsun.

Rabia Özçelik
İnşallah sağlığına kavuşursun. ne kadar çok sevenin varmış maşallah iyi ol herşey gönlünce olsun.

Kadir Köseoğlu
Yardım edilsinde ne şekilde olursa, nasıl olursa , hangi talimatla olursa olsun , her olaya aynı bakmayın lütfen..çok sevindirici bir haber bu .

Tranko Buscas
ÇOK SEVİNDİM HÜRRİYET TŞKLER

Tarkan Dost
inşallah prosedür uzamaz neticede birkaç kağıt doldurulup imzalanacak , umarım yetkililer duyarlı olur

Elif Demirelli
Günün en flash ve süper haberi,tebrikler hürriyet...Sessizlerin sesi olduğun için..

Haberin Devamı

Kerem Özer
En başta bu haberi veren hürriyet.com.tr'a sonsuz teşekkürler,inşallah geren tedavi yapılır ve iyileştiğinin haberini alırız.ne kadar duyarlı bir millet olduğumuzu görmek beni heyecanlandırıyor.

Özgür Denizci
Keşke bu kararlar, olay sosyal medyaya düşmeden normal işlemler çerçevesinde alınsa ve top o bakanlıktan bu kuruma atılmadan hızlıca eylem gerçekleşse. bekleyerek geçen her dakika bu kardeşimizin sağlığından götürüyor, acil şifalar diliyorum

MUMY MUMY
Medyanın devinden onemli bir adımdı. Ses ve sonuc getirdi. Kocaman alkış HURRİYET e. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Feyyaz Taygar
Çok sevindim, İyiki Varsın Hürriyet...! Hürriyet Gazetesinin Bu olaya Duyarsız kalmamasına Çok sevindim iyiki hürriyet Okuyucusuyum ve yorumcusuyum...!

İbrahim Demir
Aynı durumda olan sen olsaydın ? Bu gün ona yarın sana...

ELA
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ .....ENGEL OLANLAR UTANSIN...İYİKİ VARSINIZ...SİZ OLMASAYDINIZ BELKİDE KIZIMIZ 6 AY SONRA HAYATA GÖZLERİNİ YUMACAKTI....SAYGILARIMLA HÜRRİYET AİLESİ.

Murat Balaban
Herşey güzel olacak ,neden devlet bu kadar agır işle,neden krumlar bu gibi durumlarda hızlı karar veremez, bir yaşam var bir nefes var ,bunun için 2-3 yetkili kurulunun oLaması yeterli olmalı. Sag olasın sosyal medya Refiye yaşayacak o yuzu hep gülecek.Saoalasın devlet baba.

Haberin Devamı

Cuneyt Dereli
Keşke bu haberden hiç "HABERİMİZ" olmadan bitseydi bu iş, ne diyelim helal olsun SGK ya mı diyelim ?

Çiğdem Ataseven
İşte İnsanlığın ölmediğinin bir kanıtı daha... Allah herkesden razı olsun ve en başta medyanın gücünden, bravo Hürriyet..! Ha gayret az kaldı eminim çok kısa zamanda toplanacak Refiye'nin ihtiyacı olan tedavi parası.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!