80’lik koca hesap soracak

Güncelleme Tarihi:

80’lik koca hesap soracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2013 00:00

Haberin Devamı

ALMANYA’da emekli olduktan sonra dönen, 2008’de eşini kaybeden, geçen yıl 53 yaşındaki Ş.Ç. ile evlenen 80 yaşındaki Hacı Yusuf Çimen, geçen ay kaçırıldı, yola atıldı. Polis, Çimen’i kaçıran G.B., sevgilisi M.Ç. , arkadaşı T.G. ve onun birlikte yaşadığı F.G.’yi yakaladı.
G.B.’nin kendisini kiralık katil olarak tuttuğunu söylediği, Çimen’in Ş.Ç., onun oğlu Y.Ö. ile damadı C.G. de gözaltına alındı. S.Ç.’nin, oyunla genel vekaletname aldıktan sonra bankalardaki 250 bin TL’yi çektiği, yaşlı adamın yemeğine cinsel güç artırıcı ilaçlar, uyuşturucu haplar attığı, yağmurlu havada otomobille çarpıp öldürme ve duş aldığı sırada akıma kapılması için elektrikli şofbeni bile bozdurdukları ileri sürüldü. Adliyeye gönderilen S.Ç., Y.Ö. ve C.G. serbest bırakıldı, 4 zanlı ise tutuklandı.

Haberin Devamı


Zorda kalmasın istedim

Almanya’da yaşayan oğulları Ferhat, Turan ve Fatih Çimen’in gelip destek verdiği yaşlı adam, yaşadıklarını anlattı. Eşinin ölmesinin ardından yalnız kaldığını, tanıdıkl aracılığıyla S.Ç.’yi tanıdığını ve zor durdumda olduğuunu öğrendiğini söyleyen Çimen, “Dini nikah yaptım evime aldım. Bana çok iyi baktı, ilgilendi, ihtiyaçlarımı giderdi. Ben de öldüğüm zaman ileride çocuklarımla sorun yaşamaması, maaşımdan ve bazı mallarımdan yararlanıp mağdur olmaması için resmi nikah yaptım” dedi.

Sürekli hasta ve halsiz

S.Ç.’nin nikahtan sonra değiştiğini belirten Çimen, şunları söyledi:
“Ailesini istemediğini söylüyordu. Evlendikten sonra onların da paraya ihtiyaçlarını olduğunu söylemeye başladı. Benimle fazla ilgilenmemeye ve para istemeye başladı. Sık sık geziyordu. Hatta yemek yapmaya başladım. Zaten kendi yaptığı yemekleri yemiyordu ya da çok az yiyordu. Hep benim yememi istiyordu. O zamanlar, hep halsiz olurdum, kendimi yorgun hissederdim, çok sık hastalanırdım. Beni öldürmek istediğini ve yaptıklarını polisten öğrendim. Bir sefer banyoya girdiğimde şofbenin üzerine ucu açık kablolar vardı. Onlara dokununca elektrik çaptığını bildiğim için ellemedim acnak o sırada sigorta attı.”

Bankadan parayı çekmiş
 
Eşinin mağdur olmaması için ev de almaya karar verdiğini belirten Çimen, “Trafik kazası geçirince ev gecikti. Tedavimden sonra notere götürdüler. Vekaletnamenin nasıl olacağını noterin bildiğini söylediler. Gözlerim de iyi görmediği için okuyamadığım kağıt imzalattırıldı. Sonra beni yakınlarının ziyaretine götürmeye başladı. Bu sırada eve gelip banka cüzdanlarımı almış, paraları çekmiş. Farkına varınca hem onları, hem de noteri mahkemeye vereceğimi söyledim. Karım ve yakınları, bunun korkusuyla, paraları vereceklerini söyleyip 6 ay oyaladılar. Bu sıralarda da ben kendimi iyi hisetmiyordum, sürekli yorgundum” dedi.

Haberin Devamı

Başıma tabanca dayadı

Kaçırıldığı gün yanına gelen adamın kendisini tanıdığını söyleyip eviyle ilgili bilgi verdiğini belirten Çimen, “Kırmamak için otomobile bindim. Sürekli gezdirince şüphelendim, küfredip başıma tabanca dayadı. Korkmadığımı söyledim, boğuştum. Bu sırada cebimdeki parayı almışlar. Tekmeyle kapıyı açtıktan sonra kendimi yere attım. Onları da yakalatacağımı söyleyince kaçtılar” diye konuştu.
Eşinden ve tüm zanlılardan şikayetci olduğunu dile getiren Çimen, önce boşanma davası açacağını, ardından yaşadıklarının hesabını soracağını, S.Ç.’yi de asla eş olarak kabul etmeyip affetmeyeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!