İşte Sneijder gerçeği

Güncelleme Tarihi:

İşte Sneijder gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 01:13

Wesley Sneijder, yıllık 4 milyon, maç başına da 25 bin Euro ücreti uygun buldu.Hollandalı’nın eşi Yolanthe Sneijder İstanbul’a gelmeye soğuk bakmıyor.Inter Başkanı Moratti transferde önceliği sarı kırmızılılara verdi. Sneijder tüm olumlu gelişmelere rağmen başka alternatiflere bakmak için bu akşama kadar süre istedi.

Haberin Devamı

YILIN transferinde karar gününe girilirken Sneijder operasyonundaki tüm detayların en ince ayrıntısına ulaştık... G.Saray’da herkes, Hollandalı yıldızın bugün vereceği cevaba kilitlenmiş durumda. Çarşamba günü görüştüğü Lutfi Arıboğan’a yaşanan tüm olumlu gelişmelere rağmen başka alternatiflere de bakmak için, “Cuma günü (bugün) kararımı bildireceğim” diyen Hollandalı starın transferinde bir pürüz ya da sorun olmazken artık finali belirleyecek yanıtın “Evet” olması da an meselesi...

1-astronomik rakamlar doğru değil

SNEIJDER  “Evet” derse borsaya bildirilecek rakam yaklaşık 4 milyon Euro ve maç başına 25 bin Euro. G.Saray Yönetimi, Sneijder konusunda yazılan yüksek ve astronomik rakamlardan rahatsız. Hürriyet’e verdikleri kesin bilgi ve ifade ise şu... Sneijder, G.Saraylı olması halinde yıllık 4 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 25 bin Euro para alacak. 5 milyon Euro gibi yazılan rakamlar kesinlikle doğru değil.

Haberin Devamı

2-SAYGI GÖRECEĞİ BİR KULÜP İSTİYOR

PARA için gelmiyor. Kendisi zaten lider ve star. Sadece oynamak için İstanbul’u seçiyor... Sneijder, Inter’den net 6 milyon Euro kazanıyor. Peki soru şu; “Neden Sneijder 2 milyon Euro daha az paraya Türkiye’ye gelsin?” Inter’de dışlanmış futbolcu yeniden çıkış istiyor. Oynayıp lider olacağı, saygı göreceği kulübe gitmek istiyor. Hollandalı G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde olmasından da etkilendi.

3-yolanthe sneijder olumlu bakıyor

EŞİ hiçbir şekilde İstanbul ya da Türkiye’ye soğuk baktığını söylemedi. Sneijder’ın transferinde eşi bir sorun ya da problem çıkartmadı. Yolanthe Sneijder, aktrist ve sanatçı bir kız. Sneijder ailesi G.Saray’ın teklifine de olumlu yanıt verdi. Ancak Hollandalı yıldız çarşamba günü, “Diğer alternatiflere bakıp kesin kararımı cuma günü (bugün) bildirmek istiyorum” cevabını verdiği için Cimbom beklemede.

4-MORATTİ 8 MİLYONA ‘TAMAM’ DEDİ

BAŞKAN Ünal Aysal ile dostluğu bulunan Moratti ise 8 milyon Euro’luk teklifi kabul etmiş durumda. Sneijder için birçok kulüpten teklif alan İtalyan kulübü Inter’de bu transferde önceliği G.Saray’a vermiş durumda. 8 milyon Euro karşılığında Ünal Aysal ile el sıkışan Moratti, Sneijder’ın yanıtını beklerken, başka kulüplerin teklifini ise Galatasaray durumu netleşene kadar dikkate almıyor.

Haberin Devamı

5-ÖZEL UÇAKLA GETİRİLECEK

“Evet” dediği an Arıboğan özel uçak ile gidip kendisini alacak... G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetimi de artık Wesley Sneijder’ın vereceği yanıtı ve kararı bekliyor. Şu anda İtalya’da kimse kalmadı. Yani İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Bülent Tulun İstanbul’da. Sneijder’ın bugün “Evet” demesi halinde ise Arıboğan, Hollandalı yıldızı özel uçakla getirecek.

BİR SORU ÜÇ GÖRÜŞ

Sneijder dengeleri bozar mı?

SNEIJDER’e ödenecek rakam herkesin dilinde. “Hollandalı oyuncuya verilecek 5 milyon Euro’luk yıllık para takım içindeki dengeleri bozar mı?” Bu soruyu camiaya yakın isimlere sorduk...

Süper Lig’in ayarını bozar

Haberin Devamı

SNEIJDER’i getireceksen bu paraları gözden çıkaracaksın. G.Saray’da denge bozulsaydı, Melo ile bozulurdu. Hollandalı Cimbom’un değil ama ligin dengesini bozar.

Hakan ÜNSAL

Karakter meselesi

KARAKTERLİ oyuncuysanız, bu transferin başarı için yapıldığını bilirsiniz. Bizim de Hagi’nin de aldığı paralar belliydi. Herkesin bir ederi ve değeri vardır, bu kural değişmez.

Ergün PENBE

Başarıda sorun olmaz

SNEIJDER gelip, başarılı da olursa bir sorun yaşanmaz. Mücadelesi, özverisi ve kişiliği ile takımı sırtlarsa problem çıkmaz. Çünkü onun katkısı, diğerlerine de yansır.

Ayhan AKMAN

Schalke, Hollandalı için de rakip oldu

G.SARAY, Schalke ile Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya gelmeden transfer masasında kozlarını paylaşacak. Almanlar, Sneijder konusunda da Cimbom’a rakip oldu.
Schalke’nin de Sneijder’le temasta olduğu öğrenildi. Sezon başında Barça’dan kiralanan Affelay’ın bileğinden sakatlanması ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Schalke, Sneijder’i transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

Formalar hazırlandı mı?

G.SARAY’ın lisanslı ürünlerini satan GSStore mağazalarında da hareketlilik başlaması dikkat çekti. Sarı kırmızılıların taraftara yönelik yeni bir forma daha çıkaracağı ve sponsor firma ile anlaşma zemini arandığı belirtilirken, Sneijder formaları için GSStore’ların siparişlerinin alındığı öne sürüldü.

Taffarel de Sneijderci

G.SARAY kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Wesley Sneijder transferinin gerçekleşmesini çok istediğini söyledi. Brezilyalı hoca, “G.Saray taraftarı olarak böyle büyük bir ismin aramıza katılmasını isterim. Çok önemli, kaliteli bir oyuncu. Umarım olumlu bir şekilde sonuçlanır” dedi.

Şimdiden 10 numara krizi

Haberin Devamı

G.Saray’da 10 numarayı giyen Melo, Hollandalı yıldıza 10 numarayı vermeyeceğini söyledi. “Bu formayla mücadele etmekten mutluyum” dedi.

SNEIJDER Galatasaray’a gelmeden 10 numaralı forma krizi ortaya çıktı. Takımda 10 numaralı formayı giyen Felipe Melo ise attığı tweet ile bir anlamda Hollandalı yıldıza da cevap verdi.
“Wesley Sneijder, Galatasaray’a gelirse 10 numaralı formayı giyecek mi?” sorusu bugünlerde tartışılırken Brezilyalı yıldız Melo, bu soruyu alışılmışın dışında Portekizce ya da İngilizce değil, direkt Türkçe olarak yanıtladı.

BU FORMAYLA MUTLUYUM

”MELO twitter hesabından, “Forma numaramla ilgili yazılan ancak gerçeği yansıtmayan bazı iddialar ve haberler gördüm. 10 numaralı forma ile mücadele etmekten çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

Kural ne diyor?

KULÜPLER forma numaralarını 1–99 arasında futbolcu isimlerine göre belirliyor ve TFF’ye bildiriyor. Futbolcular aynı formayı sezon sonuna kadar kullanmak zorunda. Devler Ligi’nde de kural aynı.

Güzel haber Tulun’dan

Aysal’ın danışmanı olan Bülent Tulun, “Inter ile anlaşıldı. Hollandalı yıldız artık karar aşamasında. Bu saatten sonra onu bekliyoruz” dedi.

WESLEY Sneijder en kısa süre içinde Galatasaray’a kararını bildirecek. Inter Başkanı Moratti’nin ardından, Cimbom’un da İtalyan kulübü ile anlaştığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı camianın etkin isimlerinden Başkan Ünal Aysal’ın Danışmanı Bülent Tulun, bu transfer operasyonunun gerçekleştirilmesinde büyük bir mesai harcıyor.

‘OLUMLU BİR İVME’

RADYOSPOR’a konuşan Tulun, “Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Havanın olumlu olduğunu düşünüyorum. Ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler gerçekleşmez. Olumlu ivme olduğunu söyleyebilirim” dedi.

‘AİLESİYLE DE GÖRÜŞECEK’

TULUN, “Futbolcunun, Galatasaray’la ilgili fikri de olumlu mu?” sorusuna “Inter’le anlaştık, bir sorun yok. Genel itibariyle futbolcunun da pozitif olduğunu söyleyebiliriz; ancak henüz karar vermiş değil. Ailesiyle konuyu müzakere edip, bir karara varacak. Artık son aşamadayız” cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!