Gürsoy’dan göbek şov

Senem Çetin’in doğum günü partisine işadamı Ömer Gürsoy’un göbek şovu damgasını vurdu.

Haberin Devamı

DDF Pazarlama Direktörü Senem Çetin, 35’inci doğum gününü Hotel Les Ottomans’da verdiği partiyle kutladı. Pastasını nişanlısı Tayfun Taşkın’la birlikte kesen Çetin’in doğum günü partisine aralarında Ali Taran, Ömer Gürsoy ve Sedef Altıntaş’ın da olduğu iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde piste çıkan oryantal Ebru Subaşı, göbek şovuyla davetlileri coştururken, gecenin en büyük sürprizi işadamı Ömer Gürsoy’dan geldi. Subaşı’nın göbek şovuna kendini kaptıran Gürsoy, kendini piste atıp oryantallere taş çıkaracak bir şov sergiledi.
Kendini dansa kaptıran ve gömleğinin eteğini yukarı doğru sıyıran Gürsoy’un göbek şovu büyük alkış aldı.

Saç modası

Kuaför zinciri MOS’un kurucusu Muammer Yaprakgül, geçtiğimiz yıl Nişantaşı’nda kendi adını taşıyan bir kuaför salonu açmıştı. Ünlü isimlerin de kuaförlüğünü yapan Yaprakgül, 2013 kışı için bir ‘saç modeli koleksiyonu’ hazırladı. Oğlu Mert’le yeni salonlar açmaya hazırlanan Yaprakgül, işe ilk başladığı günlerdeki gibi heyecan duyduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Yeni yıl yeni aşk

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık, mutluluğu yakaladı. Işık, Ece Vahapoğlu’yla ilişkisinin ardından yabancı bir güzelle yeni bir aşka yelken açtı. 2013’ü sevgilisi Shadi Godeaf ile Finlandiya’daki Arctic Snow Otel’de karşılayan Uğur Işık, çok mutlu olduğunu söyledi.

1 günde 5 mağaza

90 ayrı ülkede mağazası bulunan İtalyan mobilya markası Calligaris, İstanbul’da aynı günde beş mağaza açtı. Calligaris’in Türkiye distribütörlüğünü üst-
lenen Xuma Design’ın ortakları Atilla Okumuş ve Selçuk Ertekin’in ev sahipliğinde Eti-
ler, Masko, Modoko, Kalamış ve Florya’da düzenlenen açılış törenlerine Calligaris
Başkanı Alessandro Calligaris de katıldı.

Yılın girişimcisi

Pitbull, Enrique Iglesias, Scorpions, Buena Vista Social Club, Tiesto ve David Guetta gibi dünya starlarını Türk müzikseverlerle buluşturan Life Group Entertainment’ın kurucu ortağı Erdem İpekçi, ODTÜ tarafından “medya ve eğlence sektöründe yılın en başarılı girişimcisi” seçildi. İpekçi, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene katılarak ödülünü aldı.

Yazarın Tüm Yazıları