Yok böyle bir skandal

Güncelleme Tarihi:

Yok böyle bir skandal
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 13:37

Güney Kore’nin pop müzik ikonu Rain’in askerlik görevini yerine getirdiği sırada yaşadığı aşk, ülkeyi karıştırdı.

Haberin Devamı

Güney Kore’de sağlıklı genç erkeklerin iki yıllık askerlik görevini yerine getirmesi yasal bir zorunluluk. Bu dönemde askeri kışlalarda kalıyorlar ve askeri kurallara tabi tutuluyorlar.

Zorunlu askerlik hizmetini yerine getiren ülkenin en popüler şarkıcılarından olan Rain’in adı, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi ülkenin ünlü dizi oyuncularından Kim Tae-Hee ile aşk dedikodusuna karıştı.

Birliktelik ülkede büyük heyecan yaratırken, dört haftadır beraber olduğu söylenen ikilinin Rain’in asker olmasına rağmen nasıl olup da buluşabildikleri tartışma konusu oldu. Çünkü Rain’in bu dönemde askeri kışlada kalıyor olması gerekiyordu.

Bu söylentiler üzerine Savunma Bakanlığı açıklama yapmak zorunda kaldı. Bakanlık Sözcüsü Kim Min-Soek, 30 yaşındaki şarkıcının bu hafta askeri disiplin komitesinin önüne çıkarılacağını ve disiplin cezası alacağını açıkladı. Kim, “Ancak hapis cezası alması beklenmiyor” dedi.

Haberin Devamı

Kim’e göre, şarkıcının kamp dışında askeri şapkasını takmadığı ve aktris ile resmi görevden dönerken üç kez ‘özel bağlantı’ kurduğu tespit edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!