2013’te burcunuzun şanslı olduğu alanlar

Haberin Devamı

KOVA
Yılın ilk yarısında (Haziran sonuna kadar), aşk hayatınız, sosyal yaşamınız, çocuklarla ilişkileriniz veya yaratıcı iş ve projeler konusunda değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
(Ancak aşırı eğlenceli haliniz bazı kişilerin sizi yanlış anlayıp, hafife almasına neden olabilir, dikkat!)
İkinci yarısında ise, şansınız iş hayatınız ve sağlığınız başlıklarında öne çıkıyor.
İşinizde daha verimli çalışma koşulları elde edebilir, yeteneklerinizi gözden geçirip en iyi şekilde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Tekdüze, fazla yoğun veya ruhunuzu karartan işlerde çalışıyorsanız iş değişikliğine gidebilirsiniz.

BALIK
Gayrimenkullerinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz geçen yıldan gelen olumlu etkiler devam ediyor.
Evinizde veya ailenizde huzuru yakalayabilirsiniz. Evle ilgili, alım satım, yapım onarım dahil türlü konu sizi mutlu edebilir ve fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir.
Yılın ikinci yarısında ise, 2014 yılının Temmuz ayına kadar, aşk hayatınız, yaratıcı projeler ve çocuklarınızla ilgili konularda en şanslı burçlardan birisisiniz.
Yeni bir aşk, mevcut ilişkinizde iyileşme veya gelişme, size sevildiğinizi hissettirebilecek kişiler, çocuklarınızın hayatında sizi mutlu edecek gelişmeler veya yaratıcı projelerde şanslar sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Günlük Burç Yorumları

Koç
Geleneklere uymayan ve alışılmadık şeyler ilginizi çekebilir veya bu tür bir gün geçirebilirsiniz. Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir. Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Boğa
Net ve gürültü yaratacak dersler söz konusu olabilir. Zorunlu değişiklikler söz konusu. Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

İkizler
Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir. Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Yengeç
Kapandığını düşündüğünüz konular aniden tekrar ortaya çıkabilir. Sonunda olay düzenlenebilir veya gerekli hesaplaşmalar bitirilebilir, ancak birkaç haftası var!

Haberin Devamı

Aslan
Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir. Gereken tepki veya yanıtları vermeden ya da açıklamaları yapmadan önce bilginin doğruluğunu ve detaylarını araştırmanız da fayda var.

Başak
“Kim bunlar?”, “Bunlar da kim oluyor?” veya “Benden ne istiyorlar?” sorularına cevap arayabileceğiniz bir gün. Günün sonunda hiçbir şey ya da hiç kimse bir sorun yaratmayacak, rahat olun!

Terazi
Yeni anlaşmaların ve maddi konuşmaların üzerinden geçebilir ve gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Ancak insanoğlunun alışkanlıklarına ve belli davranış biçimlerine ne kadar bağlı olduğunu ve değişimi kucaklamakta ne kadar zorlandığını unutmamalısınız!

Akrep
İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest işbirlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız. Zira, sizden asıl beklenen şey karşı tarafın müziğinde dans etmek olabilir.

Haberin Devamı

Yay
İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız. Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Oğlak
Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Görmezden gelmek bu tür bir durumda yararlı sonuçlar doğurmayabilir. Dikkatli olmalısınız!
 
Kova
Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir. Bu durumda ısrarcı olmamak veya yeniden yapılandırmaya gitmek çok doğru olmayabilir. Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız. Zarafetinizi koruyun.
 
Balık
Kelimelerinizi dikkatli seçmeli ve cümlelerinizi dikkatli kurmalısınız. Bugün birbiriyle çelişen cümleler kurabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları