Cemiyet yeni yılı böyle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Cemiyet yeni yılı böyle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 00:00

Başkentliler bir yılbaşı gecesini daha geride bıraktı. Sosyal hayatın önde gelen isimleri ise yılbaşı gecesi dışarı çıkmak yerine özel ev partileriyle 2013’ü karşılamayı tercih etti.

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri bu yılbaşında genellikle şehir dışına çıkmayı ya da evlerinde düzenledikleri özel partilerle 2013’e girmeyi tercih etti. Geceyi bir restoran ya da kutlamada geçiren isimler ise objektiflere yansıdı. Objektiflere takılan tek siyasetçi CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün oldu.

AYGÜN AİLESİ BENGÜ DİNLEDİ

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve ailesi, yeni yılı Swissotel’de düzenlenen yılbaşı programıyla karşıladı. Aygün’ün eşi Mine Aygün, kızı Burcu Bucak ve damadı Paşa Bucak, sevilen şarkıcıyı dinleyerek yeni yıla girdi. Gece boyunca Bengü’nün şarkılarına eşlik eden Aygün ailesi zaman zaman da ayağa kalkıp dans etti.

LONDRA’DAN GELDİ

Konservatuarda bale eğitimi aldıktan sonra turizm eğitimi için Londra’ya giden Tuğçe Suna, yılbaşı için Ankara’ya geldi. Suna, annesiyle birlikte JW Marriot Otel’deki yılbaşı kutlamasına katıldı. Baleden turizme geçiş yaptığını belirten Suna, ailesiyle birlikte butik otel açmayı planladıklarını söyledi. Tuğçe Suna, Gülben Ergen’in sahne aldığı gecede bol bol dans edip eğlendi.

GÜZEL KUTLAMA

Haberin Devamı

Joker Ajans’ın düzenlediği Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nın finalistleri yılbaşı partisinde bir araya geldi. Önceki yıllarda dereceye giren kızların da katıldığı gecede eğlence tavan yaptı. Müzik eşliğinde göbek atıp oynayan güzeller, yeni yılı coşkuyla kutladı. Joker Ajans’ta gerçekleşen eğlence ilerleyen saatlerde ünlü gece kulübü Carolina’ya taşındı. Sabahın ilk ışıklarına dek burada eğlenen kızlar böylelikle hem yarışmanın stresini atmış oldu hem de yeni yıla renkli bir giriş yaptı.

Gecede Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda Basın güzeli seçilen Asena Çevik de vardı. Asena, bundan sonraki hedefinin Türkiye’nin en iyi modelleri arasında girmek olduğunu belirtirken bunun için uzun bir maratonun kendisini beklediğini ve bunun için de çok çalışacağını söyledi.

KARTALKAYA KAÇAMAĞI

Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve eşi Filiz Hanım, yılbaşını Kartalkaya’daki Kaya Plazzo Otel’de geçirdi. Bülbüloğlu çifti, minik kızları Beren’le birlikte 2013’ü karşıladı.

Haberin Devamı

SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEDİLER

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Servet Akçay ve eşi Aysel Akçay, yeni yılı Fige Restoran’da karşıladı. Arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Akçay çifti, caz müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirdi. Çift, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

ÖZEL PARTİ

JW Marriot Otel’in bünyesinde bulunan Velo City, yılbaşı gecesinde özel bir partiye ev sahipliği yaptı. Özkar İnşaat’ın patronlarından Yasin Özdoğan ve eşi Nicole Özdoğan, Ankaralı işadamı Gürkan Başeğmez ve eşi Nursel Hanım, Carolina Tankal gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri, yeni yılı bu özel partiyle karşıladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!