2013’te burcunuzun şanslı alanları

Haberin Devamı

Yay
Jüpiter bu yıl da aynı burçta evlilik, ciddi ilişki, ortaklık veya işbirlikleri konularında size şans, fırsat, büyüme ve düzelme olanakları tanımaya devam ediyor. Yılın ikinci yarısında ise burç değiştiren Jüpiter ortak kaynaklar ve hukuki konular evinizde, başka kişilerin kaynakları kanalıyla edineceğiniz şansları akla getiriyor.
Eşinizin maddi durumu ve gelirlerindeki kalıcı artış, çözümlenmemiş mal mülk olaylarında fırsatlar, krediler, burslar, sponsorluk ilişkileri, tazminat, miras, prim ve komisyonlar vb. konularda 2014 yılının ortalarına kadar en şanslı burçsunuz.

OĞLAK
Yılın ilk yarısı sizin için uzun vadeli başarılar yerine, günü kurtaran günlük görevlerde şanslı olabileceğiniz bir süreç olabilir.
25 Haziran sonrası ise 7. evinize giren Jüpiter, eşiniz ya da diğer ikili ilişkiler kanalıyla hayatınıza taşınacak şansları akla getiriyor.
Şanslı evliliklerin, şanslı ortaklıkların ya da işbirliklerinin gündeme taşınacağı 12 aylık sürece geçiş yapacaksınız.
Yarın devam edecek

Haberin Devamı

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kariyeriniz ön planda. Olmasını istediğiniz şeylerin listesini yapabilirsiniz. Sizi rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler veya hayatınızı olumsuz etkilememeli, sizi yanlış yöne sevk etmemeli.

Boğa
Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda hemen savunmaya geçmemelisiniz. Bu bilgi, denklemin etken faktörlerinden birisi olabilir. Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız. Kendinize yüksek ama mantıklı hedefler oluşturmanız gerekiyor.

İkizler
Hevesli olduğunuz konularda ilerlemenizi sağlayacak bir fikir, olağanüstü sonuçlar doğurabilir. Sayısız fikirlerinizden hangisinin bu tanıma uyduğunu siz bulacaksınız tabii! Çok fazla seçenek olması başarısızlığa neden olabilir, belirsizlik veya kararsızlık size zarar vermeyecek boyutta tutulmalı. Gereksiz riskler almayın.

Yengeç
Normalde ilgilendiğiniz alanların dışındaki aktiviteler size ilham verebilir. Bugün özgür davranabilir, farklı ve alışılmadık şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Manevra alanınız geniş, kendinizi tutmanız için bir gerek yok. Fikirlerinizden bahsetmeniz, başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Aslan
İçgüdülerinizin sesini dinleyin. Bir ilişkinizi ilgilendiren konularda sezgilerinizin çizdiği yoldan ilerlemeniz size kazandıracaktır. Yapılacak çok şey varken dinlenmenin manası yok! İlişkilerin beslenmesi ve belki de yüz yüze konuşmalar yapılması gerekebilir.

Başak
Normalde başkalarının söylediklerine göre ilerlediğiniz durumlarda bugün inisiyatif kullanmayı seçmeniz, hoş vakit geçirmenin şartı olabilir. Yine de bazı kişilerin geçmiş tecrübelerini dinleyebilirsiniz. Bugünlerde öğrendiğiniz şeyler ileride size faydalı olabilir.

Terazi
Bugün aklınızı rutinin dışında çalıştırıp, dikkatinizi daha eğlenceli ve verimli olabileceğini düşündüğünüz konulara yöneltebilirsiniz. Alışılmadık fikir veya işler gündeme gelebilir. Bugün başlayacağınız konuların sonuçlarında eşitlik ve tarafsızlık önemli rol oynayabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa, dile getirebilirsiniz. Çok daha iyi fikirleriniz olmasına rağmen, başkalarının yolundan ilerlemeniz işbirlikçi olmanız anlamına gelmiyor. Orijinallik aramalı ve teknolojiye odaklanmalısınız.

Yay
Uzun zamandır terk etmeyi düşündüğünüz rutin iş ve alışkanlıklarınızı geride bırakabilir, kendinizi yeniden keşfedebilir, kendinizde veya hayatınızda ufak tefek değişiklikler yapabilir, sizi daha fazla yansıtan bir hayata geçiş yapabilirsiniz.

Oğlak
Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Ancak ilk devreyi kazanmak için sessiz adımlarla ilerlemeli veya fark edilmesi güç, en gelişmiş tuzakları kullanmalısınız. Uysal görünün. Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız. Ufukta başarı var!

Haberin Devamı

Kova
Sezgilerinizi takip edin. İç sesiniz, bilirkişi raporu niyetine dinlenebilir. Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir. Evinize odaklanmalı ve bütçenizi aşmayan bazı değişiklikler yapmalısınız.

Balık
Bilmecenin küçük parçalarının ve büyük resmin birbirine bağlanması gerekiyor. Çalışma ve gayretlerinizi koordine etmeli, bir disiplin içinde hareket etmelisiniz. Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız, bir anlaşma yapmanızı ya da para kazanmanızı sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları