Sarhoştum bıçakladığımı hatırlamıyorum

Güncelleme Tarihi:

Sarhoştum bıçakladığımı hatırlamıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2013 10:04

Cuma gecesi Bebek’te bıçaklanan dizi oyuncusu Pamir Pekin’in yaralanmasıyla ilgili bir kişi tutuklandı. 19 yaşındaki şüpheli, “Pamir Pekin yanımızdan geçerken ters ters bakınca kavga çıktı. Bende bıçak yoktu” dedi.

Haberin Devamı

PAMİR PEKİN HASTANEDE FOTO-GALERİ

TOZLU Yollar dizisinin başrol oyuncusu Pamir Pekin Cuma gecesi, ikisi kız 3 arkadaşıyla birlikte dışarı çıkmıştı. Saat 01.00 sıralarında Bebek, Cevdet Paşa Caddesi’nden geçerken Burak Çil ve arkadaşlarıyla karşı karşıya geldiler. Burak Çil o gece arkadaşlarıyla birlikte tekne kiralamış ve doğum gününü kutlamıştı. Gece yarısına kadar alkol almışlardı. İki grup yan yana geçerken, iddialara göre Burak Çil’in arkadaşlarından biri diğer gruba laf attı. Pamir Pekin ve yanındaki arkadaşı gruba tepki gösterince aralarında tartışma çıktı.

MOBESE’DEN YAKALANDILAR
Kavgaya dönen tartışma sırasında Pamir Pekin yere yığıldı. Diğer grup da kaçtı. Arkadaşları sol baldırından tek bıçak darbesi alan Pamir Pekin’i hastaneye kaldırdı. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği Pamir Pekin’in ifadesinin ardından eşkallerini tespit ettikleri kişileri MOBESE görüntülerinden de buldu. Görüntüler sayesinde kimlikleri tespit edilenler tek tek gözaltına alındı. Arkadaşları savcılık talimatıyla serbest kalırken, Pamir Pekin’i bıçakladığı iddia edilen Burak Çil İstanbul Adalet Sarayı’nda nöbetçi hâkim karşısına çıktı. “Çok sarhoştum. Ben kavgayı ayırdım. Bıçakladığımı hatırlamıyorum. Zaten bende de bıçak yoktu” diyen Burak Çil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!