GeriSeyahat En iyi 10 son dakika hediyesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
En iyi 10 son dakika hediyesi

En iyi 10 son dakika hediyesi

Yılbaşı geldi ve hâlâ hediye almadınız mı? Bu işi son ana bırakanlara Doğan Hızlan, Melis Alphan, Onur Baştürk ve Başak Dizer Fransez’in önerileri var

Yağmur altında şıklık
Malum, mevsim kış. Havalar yağmurlu. Burberry’nin altın ördek kafası tutacağı olan şemsiyeleri de çok şık. Bu yılki renkleri bordo, kahve ve yeşil. Zımbaları da göz alıyor. Fiyatı: 1950 TL.

Otelde baş başa
Baş başa romantik bir yılbaşı için Galata Kulesi’nden birkaç adım mesafedeki 20 odalı Georges Hotel Galata ideal. Yeni yıl için iki kişilik oda 399 euro.

Her zaman gözde
Artık saate bakmak için cep telefonu tercih edilse de saatin yeri ayrı. Casio G-Shock saatlerin de silikon kordon, mineral cam, dünya saati, kronometre, 200 metre su geçirmezlik gibi özellikleri var. Fiyatı: 164 ila 280 TL.

i-Pad’inize koruma kalkanı
Günlük hayatımıza öyle yerleşti ki iPad, gün boyunca her iş ve uğraş için elimizin altında. Bir yere çarpma, üzerine sıvı dökülmesi gibi bir dizi tehlikeye karşı Beymen’in şık deri kılıfları sürekli koruma sağlıyor. 245-275 TL.

Hayat kurtaran sayfalar
En kritik anda o notu alacak yeri mi bulamadınız o zaman Blender’ın defterleri hayatınızı kurtaracak. Klasik modellerin yanı sıra, kapağı baskılı, deri kaplı defterler her tarza ve günün her saatine uygun. Fiyatı 55 TL.

Kırmızılı çikolata keyfi
Çikolata da akla ilk gelen markalardan Godiva yeni yıl için ünlülere özel sepet yaptırdı. Dilek Hanif’in seçimi sepet de yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı renkli. Fiyatı 350-699 TL.

Hem yumuşak hem havalı
Haremlique markasının yüzde 100 penye Mısır pamuğu veya organik pamuk havluları, yıkandıktan sonra yumuşaklığını ve emiciliğini kaybetmiyor. Yedi farklı renkteki havluların fiyatı 63 ila 204 TL.

Roma’ya son bilet
Yeni yılı seyahatte geçirme fikrini son dakikaya mı bıraktınız? İşte bu destinasyon tam size göre. Türk Hava Yolları 31 Aralık günü Roma’ya 938-1292 TL’ye Pegasus Havayolları ise 350 euroya uçuyor.

Klasik ama etkili
Klasik de olsa Tom Ford marka parfümün yeri bir başka. Şişesi bitene kadar siz akılda, parfüm ise hediye
ettiğiniz kişinin üzerinde kalıyor. 50 ml’lik şişenin fiyatı 131 TL.

Yeni yıla tatlı merhaba
Pelit’in yumuşacık beyaz pandispanya hamuruyla, frambuaz, muz, taze sarı krema ve leziz rende beyaz çikolatayla yapılmış bu pasta yılbaşını şenlendirecek.
50-85 TL.

False