Ankara güzelini seçti

Güncelleme Tarihi:

Ankara güzelini seçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 00:00

20 güzelin finale kaldığı Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda birinciliği 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Bayrak elde etti.

Haberin Devamı

Joker Ajans tarafından düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda yeni kraliçe Swissotel’de gerçekleştirilen gece ile seçildi. Birinciliği 18 yaşındaki yarışmacı Tuba Bayrak elde ederken, yeni kraliçeye birincilik tacını World Wella Paris firma sahibi Çoşkun Kaplan taktı. 20 güzelin finale kaldığı yarışmada Ankara’nın en güzel kızını Mine Aygün, Alpay, Fatoş Abla gibi Başkent’in ünlü simalarından oluşan jüri seçti. Finale Ankara cemiyet hayatının yanı sıra şehir dışından konuklar ve üç yıldır olduğu gibi ünlü manken Tuğba Özay da katıldı.

TUĞBA ÖZAY RENK KATTI

Çıkardığı albümle şarkıcılığa da adım atan güzel manken Tuğba Özay, söylediği hareketli parçalarla geceye renk kattı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilediğini söyleyen ünlü manken, “Yarışmacı kızlarımız finale kalarak Türkiye’yi ilerleyen yıllarda en iyi defilelerde temsil edebileceğini kanıtladı. Her şey daha yeni başlıyor. Umarım hepsi iyi birer manken ve model olur” dedi. Tuğba Özay konuşmasının ardından sahneden inerek jüri koltuğuna oturdu ve adayları puanladı. Gecede ayrıca World Wella Paris, Red White ve basın güzeli de seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!