2013’te Balık burcunu neler bekliyor

Geçtiğimiz yıl burcunuza geçen Neptün 2025 yılına kadar spiritüel konulara ilginizi artırarak, sezgilerinizin güçlenmesine izin verecek. Bilinçaltı devinimleriniz artıyor ve yardımlaşma duygunuz gelişiyor.

Haberin Devamı

Hayalle ilham veren fikirleri birbirinden ayırmayı öğreneceğiniz bir yıl. Özellikle 4-5 Şubat civarında kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakarak başkalarına yardım etmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kuracağınız yaratıcı cümleler, karşınızdaki kişilerin iyileşmesine veya gelişmesine yardımcı olabilir.

Şubatın son haftasında sevmek ve sevilmek konularında doyum yaşaayabilirsiniz.

 2025’e kadar, her tür sıvı alımının belli ölçülerde tutulması veya su kenarı yerleşimlerinde güvenliğe dikkat edilmesi yerinde olur.

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizde veya ailenizde huzuru yakalayabilirsiniz.

Evle ilgili konular sizi mutlu edebilir ve fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir.

Eve gelen yeni kişiler ya da aile üyeleriyle ilgili gelişmeler size kendinizi iyi hissettirebilir, gayrimenkul kaynaklı kazançlar söz konusu olabilir. Aralık 2013’te bir aile toplantısı ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

Haziran sonrası aşkta şanslar!

Yılın ikinci yarısında 2014 yılının temmuz ayına kadar, aşk hayatınız, yaratıcı projeler ve çocuklarınızla ilgili konularda en şanslı burçlardan birisiniz. Yeni bir aşk, mevcut ilişkinizde iyileşme veya gelişme, size sevildiğinizi hissettirebilecek kişiler, çocuklarınızın hayatında sizi mutlu edecek gelişmeler sizi bekliyor.

Sadece Merkür’ün geri gideceği tarihlerde; 26 Haziran-21 Temmuz aralığında ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir. Sözlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz veya size verilen sözler tutulmayabilir.

Duygusal ihtiyaçlarınız veya aşkınız, pratik çözümler üretmenize yardım edecektir.

16, 17, 18, 19 Temmuz tarihlerinde ihtiyaçlarınızın tümüyle karşılandığını fark edebilirsiniz.

Bu yıl iş hayatınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

9 Mayıs civarında verimsiz bir konu sonlandırılabilir.

İş seyahatleri artıyor

İşinizi gözden geçirebilir, pozisyonunuzu tartarak daha fazla geri dönüş alabileceğiniz bir iş arayışına girebilirsiniz.

İş seyahatlerinde artış yaşanabilir. Artan sorumluluklar ve uzun mesafeli seyahatler yeni eğitimleri de kapsıyor olabilir.

Yüksek eğitim ve akademik eğitim açısından Satürn tarafından destekleniyorsunuz. Çok çalışmanız gerekebilir.

Yabancılarla ve yurtdışıyla ilgili işlere daha ciddi, politik ve dikkatle yaklaşmanız gerekebilir. 21 Ekim-10 Kasım aralığında yanlış anlaşılmalar, gecikmeler ve ertelemeler, belli ön tedbirler alınmasını gerektirebilir.

24 Nisan veya 1 Kasım civarında, öğretmenlerinizin veya ikinci dereceden akrabalarınızın duygusal istekleri huzursuz edici olabilir. Yıl genelinde oluşabilecek ani olaylar ve edinilecek tecrübeler bir an önce tepki verilmesini gerektirebilir. Hiçbir zaman diliminde uzun vadede sizin için önemli ve verimli bir yaşam diliminde
olduğunuzu unutmamalı ve büyük resme odaklanmalısınız.

Haberin Devamı

Girişimci ruha ihtiyaç var

2013’te mevcut durumunuzu korumak yerine, gelirlerinizi artırmak için girişimlerde bulunmalısınız.

Maddi konularda ise ani gelişmeler istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor. Bu yıl da özellikle 20 Mayıs, 18 Ekim ve 1 Kasım civarında beklenmedik harcamalara karşı tedbir almanızda fayda var ya da tam tersi elinize geçecek yüksek meblağlı bir kazanç sürpriz olabilir.

21 Ağustos civarında da elinize ek bir para geçebilir veya kârlı bir alışveriş söz konusu olabilir. “Haydan gelen huya gider” türünde harcamalar yapma riskiniz var, dikkat!

18 Ekim civarında ortaya çıkabilecek maddi bir gelişme (çocuğunuzun eğitimi nedeniyle ani bir harcama vb) ile başa çıkmak zor olabilir. Ancak, bu durum sizi farklı yollardan para kazanmak için cesur adımlar atmaya itebilir.

Haberin Devamı

Sağlığa daha fazla önem vermeli

23 Şubat ve devamındaki üç hafta belirgin olmak üzere tüm yıl boyunca kendinize daha fazla dikkat etmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kötü alışkanlıklardan kurtulabilir, yeni bir diyete ya da spora başlayarak fiziksel kondisyonunuzu güçlü tutmaya çalışabilirsiniz.

Hepinize mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın...


Not: Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız
.

Günlük burç yorumları

Koç
Pek çok konuda uzlaşmakta güçlük çekebileceğiniz bir gün. Gerilim, stresli ruh hali ve tartışmalı ortamlar huzuru kaçırabilir. Harekete geçmeden önce diğerlerinin duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Boğa
Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz. Bazı konularda geri kalmak istemeyebilirsiniz. Bir iş arkadaşınızla kuracağınız iletişim sizi şaşırtabilir.

İkizler
Anlatılması zor anılar ardı ardına aklınıza düşebilir. Duygusal tuzaklar, duygusal şantajlar ve gerilim rahatınızı bozabilir, dikkat! Fikirlerinizi ifade etmenin eğlenceli yollarına odaklanmanızda fayda var.

Yengeç
Burcunuzda meydana gelen Dolunay tartışma, kavga ya da şiddet gösterilerine açık bir günde olduğunuzu gösteriyor. Sakinliğinizi her koşulda korumanızda fayda var. Tartışmalar hangi ilişkinizin devam etmeye değer olduğunu sorgulamanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

Aslan
İçsel sıkıntılar, melankolik ruh hali veya genel isteksizlik, diğerlerinin gergin haliyle kıyaslanırsa yine de daha iyi durumda olduğunuzu söylememe neden oluyor. Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız da ve sakin kalmanızda fayda var.

Başak
Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal yaşamınızda gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Yoğun duygular içine girebilirsiniz. Belirsizlikler veya olumsuzluklar sizi huzursuz edebilir. Sabırlı olmalısınız.

Terazi
Çok önemli bir şeye sahip olma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ancak, zorlu bir sınav vermeniz veya bazı kişilerin kırılması gerekebilir. İşleri farklı şekilde yönetmeniz veya ele almanız ilginç ilişkileri gündeme taşıyabilir.

Akrep
Uzun vadeli düşünce ve fikirlerinizde ya da hukuk, bilişim, halkla ilişkiler, ticaret, seyahatler ya da yabancılarla ilişkilerle ilgili konularda değişiklik yaratabilecek olaylar yaşanabilir. Bazı konulara çok fazla güvenmemekte fayda var.

Yay
Aile ilişkilerinizde, partnerinizle diyaloglarınızda zaman zaman zorlanmalar meydana gelebilir. Hızlı ve enerjik etkileşim yaşanabilecek bir gün. Eğlenceli halinizi kullanmanız gereken bir gün.

Oğlak
Planlarınızı bozmaya veya özgüveninizi yıkmaya çalışan kişiler moral bozabilir ya da sizin vurdumduymazlığınız ve kayıtsızlığınız tartışma nedeni olabilir. Gergin ortamlardan uzak durun.

Kova
Verdiğiniz sözleri yerine getirmenizi sağlayacak kararlar almanız önümüzdeki yılı daha rahat geçirmenize yardım edebilir. Tecrübeli kişilere ve doğru tavsiyelere güvenebilirsiniz.

Balık
İlerleme tarzınıza dikkat edin. Söyledikleriniz sizin nasıl anlaşıldığınız konusunda etkili olacaktır. Duygusal iniş çıkışlar veya duygularını kontrol edemeyen kişiler uzlaşılması zor durumlara neden olabilir. Dürüstlük önem taşıyor.

Yazarın Tüm Yazıları