O protestonun coğrafyası

Güncelleme Tarihi:

O protestonun coğrafyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 00:39

Hangi grup, nerede oturuyor? Kimi destekliyor? Kim, kiminle kavga etti? Yıldırım ve Kocaman’dan ne istiyorlar? İşte gerçekler...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Şükrü Saracoğlu Stadı’nda cumartesi akşamı oynanan Karabükspor maçı sonrası tribün grupları arasında kavgalar çıkmış ve büyük olaylar polislerin araya girmesiyle engellenmişti. Peki Kadıköy’de hangi tribün grubu, hangi tribünde oturuyor ve Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım konusunda ne düşünüyorlar... İşte Fenerbahçe tribünlerinin istifa haritası...

İSTİFACILAR

Maraton üst sağ taraf da karşılaşmada Aykut Kocaman ve yönetim aleyhine bağırdılar. Burada bir grup yok. Genellikle eski tribüncülerden oluşan bir topluluk var. Bu topluluğun büyük bölümü eski KFY üyeleri.

HİÇBİRİNİ İSTEMEYENLER

En aktif yerde GFB var ve onun lideri Sefa Kalya tribünleri yönetiyor. Bu grup hem Aykut Kocaman’a hem de yönetime istifa çağrısında bulundu.

EN SERT PROTESTOCULAR

Haberin Devamı

Bu bölümde GFB’nin alt grupları Boğaz-Holigans ve 1907 Gençlik Grupları var. Bu gruplar en sert protestoyu yaptılar.

YÖNETİMİ DESTEKLEYENLER

Burada yönetime çok yakın olan ve destekleyen Grup Legend var. İstifa sesleri yükselince Telekom dışarı diye bağırdılar. Bu grup tüm deplasman maçlarına geliyor. T.Telekom’u dışarı davet ettikten sonra bu grup ile GFB’liler arasında kavga çıktı.

YÖNETİME YAKINLAR

Lacivert tribünde yönetime çok yakın olan Fenerbahçe Gönüllüleri derneği bulunuyor. Bu dernek tam anlamıyla bir taraftar grubu olmasa da kongre üyelerinin çoğunlukta olduğu bir tribün oluşturmuşlar.

TARAFSIZLAR

Grup CK, Unifeb, Vamos Bien, Ultras Fener gibi gruplar bulunuyor. Kocaman istifa diye bağırmadılar. Yönetim istifa denildiğinde üyelerini serbest bıraktılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!