Favorim Fenerbahçe

SÜRPRİZİ olmayan iki takım vardı başlangıçta.. Sürprizler gollerle geldi..

Haberin Devamı

Atanlar Fenerbahçe’nin savunma oyuncularıydı.. Beklenmedik iki gol beraberliği yakalayan Fenerbahçe’yi morallendirdi.. Oyunu daha iyi oynamaya başladı konuk takım.. Selçuk’un harika vuruşu hem skor hem de moral olarak G.Saray’ı öne geçirdi..
Yaklaşık bir ay önce bu satırlarda, “Fenerbahçe bu şekilde oynarsa Arena’da tarihi fark yiyebilir” demiştim.. Yanılmışım.. Bu kadar kötü bir Galatasaray beklemiyordum açıkçası.. Oyunu uzun süre Fenerbahçe’ye bırakıp iki duran top golüyle kazandılar derbiyi.. Bu kadar iyi bir Fenerbahçe de beklemiyordum.. Yenik duruma düşmelerine karşın ayak kaldılar..

Daha farklı olabilirdi

Galatsaaray kötü, Fenerbahçe iyi.. Ama maçı kazanan Terim’in öğrencileri.. İşte bu yüzden yanılmışım, dedim.. Tersi olsa; Galatsaaray iyi olsa, Fenerbahçe yine sıradan oynasa farklı bir tablo çıkardı ortaya..
Selçuk duran topta ülkenin en iyisi.. Hamit çok iyi oynadı dün.. Ambarat, Melo ve Galatasaray savunması çok istekliydi.. Fenerbahçe’de Sow yine yalnız kaldı.. Meireles yine kötü oynadı.. Hasan Ali ve Gökhan takımın ayakta kalan isimleriydi.. Şanssız günündeki Bekir ve Yobo da fazla hata yapmadılar..
Fenerbahçe bu maçı çok çabuk unutmalı.. Galatasaray’ı 6-0 yendiği sezon 7. oldu Fenerbahçe.. Bitime üç hafta kala 4 attığı rakibine şampiyonluğu hediye etti son maçta..

Haberin Devamı

Nazar boncuğu olsun

Sezonun ikinci yarısı çok farklı olacak.. Terim’in işi çok zor.. Fatih Hoca’yı kutluyorum.. Dünkü maçı kazanmak çok önemli Galatasaray camiası için.. Ama bu kritik maçtaki oyunları gördükten sonra şampiyonluk favorim Fenerbahçe oldu.. Galatasaray’ın oyun tarzı topu rakibe oynatan bir tarz.. Ve çok takım bu tarzı cezalandırabilir.. Tabii ki Fenerbahçe kadar çekingen bir onbirle başlamazlarsa..
Halis Özkahya çok iyi bir yönetim gösterdi.. Kartları, kararları, kendine güveni, oyun görüşü harikaydı.. Özellikle Caner’e kulübede gösterdiği kart bütün hakemlere örnek olmalı.. Özkahya’nın tek eksiği ikinci yarıdaki oyun duraklamalarını az oynatmasıydı.. O da nazar boncuğu olsun..

Yazarın Tüm Yazıları