Bebekleri yaşatmak için tasarladılar

ERDODER (Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği) önceki akşam Çırağan Sarayı’nda bir yardım daveti düzenledi.

Haberin Devamı

Dernek başkanı Canan Göztepe’nin ev sahipliğindeki davete birçok tanınmış sima katıldı. Kokteylle başlayan, Aşkın Nur Yengi’nin şarkılarıyla renklenen gecede bir de açık artırma yapıldı ve 10 ünlü isim tarafından tasarlanan göz kamaştırıcı mücevherler satışa sunuldu.
Açık artırmada Feryal Gülman, kendi tasarımı olan “Sirius Yıldızı” adlı takıyı 9 bin liraya satın alıp yeniden derneğe başladı. Gecenin en anlamlı satışında ise başrolde Beyza Arslan vardı. Oya Arslan, 10 bin liraya satın aldığı tasarımı daha önce erken doğum yapan gelini Beyza Arslan’a hediye etti. Elde edilen 60 bin liralık gelir, prematüre doğan bebeklerin gelişimi için kullanılacak.

En tatlı tasarımlar

Modacı Dilek Hanif, işadamı Mustafa Taviloğlu, tasarımcı Derin Sarıyer, yazar Ayşe Kulin ve DJ Salih Saka’nın Godiva için hazırladığı “Godiva 2013 Yılbaşı Sepetleri” önceki gün Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Godiva mağazasında tanıtıldı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtımda aynı zamanda erken yılbaşı kutlaması da yapıldı. Bu özel yılbaşı sepetlerinin satışlarından elde edilen gelir, TURMEPA’ya bağışlanacak.

Haberin Devamı

Ruh sağlığı için el ele verdiler

Demet Sabancı Çetindoğan ile Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği, ortak bir organizasyon düzenliyor. Bugün, 15.00-17.00 arasında Harvey Nichols’ta düzenlenecek etkinlikte Elvan Alpay’ın imzasını taşıyan ve sınırlı sayıda üretilen “Scent 06 Reed Diffuser II” oda kokusunun tanıtım ve satışı yapılacak. Satıştan elde edilen gelirin tamamı derneğin Koruyucu Ruh Sağlığı Projesi’ne aktarılacak.

O artık bir star

Bugün Ne Giysem yarışma programıyla ünü sokağa taşan Ivana Sert, önceki gün Akmerkez’deydi. Alışveriş merkezinde büyük ilgiyle karşılanan Sert, hayranlarını kırmadı ve hemen hepsiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

AJANDA

12.12.12 eğlenceleri

12.12.12 tarihi İstanbul gecelerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Ataköy Marina Park’ta Puppa’da Sami Özbudak’ın ev sahipliği yaptığı bir parti düzenlenecek. Maslak Sheraton Valentin ise kıyamet konseptli partiyle hareketlenecek.

Yazarın Tüm Yazıları