Samsung'dan iki ürün birden

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan iki ürün birden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 15:39

Samsung akıllı bilgisayarlara yönelik Windows 8 işletim sistemine dayanan yeni ATIV ürünlerini pazara sundu.

Haberin Devamı

Samsung ATIV Smart PC ve PC Pro’nun  dizüstü bilgisayardan tablet PC’ye dönebilmesini mümkün kılan ayrılabilir özel klavyesi sayesinde cihazlar hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabiliyor.

ATIV Smart PC ve ATIV Smart PC Pro, Samsung’un S Pen’ini de yanında sunuyor. S Pen sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarını tıpkı bir not defteri gibi kullanabiliyor.

Samsung Smart PC Pro Intel Core i5 işlemci ve 4GB DDR belleğiyle profesyonel amaçlı kullanım ve multimedya içerikler için bir seçenek oluştururken 11,6 inç büyüklüğündeki ekranı  1920x1080 çözünürlük sunuyor. Tablet bölümünün önünde 2MP arkasında ise 5 MP çözünürlüğünde birer kamerası bulunan Smart PC Pro 1.6 kg. ağırlığa sahip. Cihazda bir adet USB 3.0, mHDMI, miniSD ve klavye üzerinde iki adet ekstra USB 2.0 portu yer alıyor.

Haberin Devamı

Samsung ATIV ailesinin Smart PC modeli, Intel Atom Z2760 işlemciye sahip.11.6 inç ekranıyla 1366x768 çözünürlüğe çıkabilen bilgisayarın bellek kapasitesi ise 2 GB. Cihazın batarya ömrü kullanım halindeyken 10 saat. Tablet kısmının ağırlığı 744 gr, klavye kısmı ile 1.45 kg. Tablet bölümünün önünde 2MP arkasında ise flaşlı 8 MP çözünürlğünde birer kamerası bulunuyor. Cihazda  iki adet USB 2.0 (mHDMI, miniSD ve klavye üzerinde iki adet ekstra USB 2.0 portu yer alıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!