10. yaşını iş ortaklarıyla kutladı

Güncelleme Tarihi:

10. yaşını iş ortaklarıyla kutladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 16:55

Turkcell, iş ortaklığı ekosistemlerinden biri olan Turkcell Partner Programı'nın 10. yaşını iş ortaklarıyla kutladı.

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, 21 iş ortağı ile hayatına başlayan yapının 10 yılda yüzlerce iş ortağıyla, yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan, milyonlarca liralık ekonomi yaratan ve sadece Türkiye'de değil, dünyanın önde gelen şirketlerine verdikleri hizmetlerle de Türkiye'ye katma değer katan bir ekosisteme dönüştüğünü ifade etti.

Kocabaş, Turkcell ile yola çıkan iş ortakların artık sadece Turkcell ile değil, pek çok sektörde farklı şirketler ile yaptıkları işlerle de bireysel ve kurumsal müşterilerin hayatına değer katarak dünyada ilklere imza attığını belirterek, şunları kaydetti: “Başta yola birlikte çıktığımız 21 iş ortağımız olmak üzere tüm ekosisteme Türkiye'ye böyle bir değeri yarattıkları için teşekkür ediyoruz. Türkiye'de açık inovasyon kavramını mobil iletişim ve uygulamalara Turcell getirdi. Hedefimiz iş ortaklarımızla birlikte açık inovasyonu bilgi teknolojileri alanına yayarak Türkiye'nin rekabet gücünü beraber artırmak. İş ortaklarımızla birlikte daha nice 10 yıllar boyunca hem ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de dünyaya yayılacak ürün, servis ve uygulamalar geliştirmeyi diliyoruz.”

200'den fazla iş ortağıyla 10 binin üzerinde istihdam

Açıklamada, Turkcell'in 2002 yılında 32Bit, Aerodeon, Arvento, Başarı Mobile, Cellenity, Cep Dünyası, Dataport, Done, Ester, Figensoft, Infotech, İnteraktif Medya, Kokteyl, Mobilera, Mynet, Parkyeri, Penna, Sempa, Tikle, Trendtech ve Univera'dan oluşan 21 iş ortağıyla yola çıkarak başlattığı Turkcell Partner Program'ın, bugün 200'ün üzerinde iş ortağına ulaştığı kaydedildi. On yıl önce 350 kişinin istihdamına katkıda bulunan programın bugün istihdama yaptığı katkı ise 10 binin üzerinde bulunuyor.

Her geçen gün kapsama alanını genişleten ve kurulan işbirlikleri sayesinde ortaklarının ve müşterilerinin hayatında fark yaratan Turkcell Partner Program, yayınladığı iş ilanları ve tanıtım fırsatlarıyla Türkiye'nin istihdam alanındaki en kapsamlı projelerinden biri olarak da dikkati çekiyor. Sitede yer alan iş ilanları haftada 5 bin, yılda ise 50 bin sektör profesyoneli tarafından okunuyor. Her bir ilan, anında 2.500 takipçiye ulaşıyor. Site üzerinde oluşturulan 5 bini aşkın kişinin yer aldığı “developer komünitesi”, Türkiye'nin teknolojideki geleceği açısından umut vadediyor.

Turkcell Partner Program nedir?

Turkcell Partner Program hakkında şu ilgiler verildi: “Turkcell Partner Program, mobil iş fikir ve projelerin doğru hedeflere odaklanmasını sağlayan ve bu projelerin geniş kitlelere ulaştırılması için aracı olan bir faydalar bütünüdür. Sayıları yüzlerle ifade edilen iş ortağıyla Türkiye'nin en köklü ve etkin iş ekosistemlerinden biri olan Turkcell Partner Program, bağlılık ve destek programları ile İş ortaklarının gelişimlerine katkı sağlar. Bu sene 10 yılını kutlayan Turkcell Partner Program, iş alanlarına özel iş modelleri oluşturarak, iş ortaklığı potansiyeli barındıran firmaları ekosisteme kazandırır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!