Başrolde sanat var

Absolut Vodka’nın sanat hareketi “Absolut Blank” için önceki akşam Galerist Tepebaşı’nda bir davet verildi.

Haberin Devamı

Derin Sarıyer’in proje kapsamında tasarladığı ikonik şişe ile Elif Boyner’in videoart çalışmasının sergilendiği davete Ayşe Kucuroğlu, Şirin Ediger, Daniel Stork, Bilgün Dereli, Ezgi Kıramer, Aziz Sarıyer ve Eda Taşpınar da katıldı.

İstanbul’da bir saksafon üstadı

Caz etkinliği Chivas Jazz Knights, Dianne Reeves ve Terence Blanchard’ın ardından Grammy ödüllü saksafon üstadı Ernie Watts’ı İstanbul’da ağırladı. Watss’a Nardis Jazz Club’daki konserlerinde konuk sanatçı olarak Kerem Görsev de eşlik etti.

Ara Güler’in bilinmeyenleri

Türk fotoğrafçılığının önemli isimlerinden Ara Güler, 1970 yılından bu yana çektiği, gün yüzüne çıkmamış fotoğraflarını “Bilinmeyen Ara Güler” sergisiyle beğeniye sundu. Maçka G-Art Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışı, ünlü sanatseverleri bir araya getirdi. Sergi, 3 Şubat’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Parti pozu

Dünyaca ünlü Filipinli moda blogger’ı Bryanboy, yarın akşam Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek Elle Style Awards 2012 için Türkiye’ye geldi. İstanbul’daki ilk gününe Türk kahvesi ve rakı deneyerek başlayan Bryanboy, gece ise Richie Rich partisine katıldı. Mert Vidinli, Süreyya Yalçın ve Buğra Gülsoy ile eğlenen moda blogger’ı, gecenin ardından Yalçın’la çektirdiği fotoğrafı Twitter’daki takipçileriyle paylaştı.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları