KAZANÇ KAYBIN GERİSİNDE

Güncelleme Tarihi:

KAZANÇ KAYBIN GERİSİNDE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2012 00:00

Futbolda, Ankara takımları geçen haftalara göre daha başarılı bir grafik çizerken, salon sporlarının temsilcileri inişe geçti. Filedeki derbi maçını kazanan Ziraat Bankası ise uzun bir süre sonra puan cetvelinin son sırasından kurtuldu.

Haberin Devamı

Başkent ekipleri, liglerde oynadıkları 18 maçta; 5 galibiyet, 8 yenilgi, 4 beraberlik aldı.

Başkent ekipleri; futbol, basketbol, voleybol ve hentbol birinci liglerinde hafta sonunda 18 maça çıkarken, galibiyet sayısını, yenilgi rakamının üzerine yine taşıyamadı. Takımlar, bu karşılaşmalarda; 5 galibiyet, 8 yenilgi ve 4 beraberlik alırken, iki Başkent ekibini karşı karşıya getiren file derbisinde kazanan, TED’i 3-1 ile geçen Ziraat Bankası oldu.

FUTBOLDA 2 GALİBİYET 4 BERABERLİK GELDİ

Başkent’in futbol liglerindeki temsilcileri, oynadıkları 7 maçta; 2 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 1 maçı da kaybetti. Ankara Demirspor, Gölcük’ü 3-0, Keçiörengücü de Gümüşhane’yi 1-0 ile geçti. PTT Birinci Lig ekibi Ankaragücü deplasmanda Boluspor ile 1-1, Haceteppe, Derince Belediye ile 0-0, Polatlı Bugsaş da Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Çamlıdere Şekerspor-Eyüpspor maçı ise iç sahada 0-0 sona erdi.
Bu sonuçların ardından, Ankaragücü, PTT Birinci Ligde 18. sırada kalırken, 2. Lig Beyaz Grupta Kızalcahamamspor 8, Çamlıdere Şekerspor 13. sırada yer buldu. Kırmızı Grupta mücadele eden Polatlı Bugsaş ise zirvedeki yerini korudu.
3. Lig 1. grupta Ankara Demirspor 7., 2. Grupta, Hacettepe 3., 3. Grupta Keçiörengücü ise 6. durumda bulunuyor.
(NOT: Gazete baskıya girdiğinde Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı henüz oynanmamıştı.)

Haberin Devamı

POTADA TEK KAZANAN TELEKOM OLDU

Ankara sporu adına geride kalan hafta en başarısız sonuçların alındığı branş basketbol oldu. Beko Basketbol Ligi’nde Hacettepe Üniversitesi kendi sahasında Pınar Karşıyaka’ya, TED Ankara Kolejliler de deplasmanda Aliağa Petkim’e yenildi. Bayanlarda da TED, kendi sahasında Tarsus Belediye’ye kaybetti. Haftanın tek kazananı, uzatmaya giden maçta Olin Edirne’yi yenen Türk Telekomspor oldu.
Bu sonuçların ardından, Beko Basketbol Ligi’nde; TED Ankara Kolejliler 8, Türk Telekom 9, Hacettepe Üniversitesi ise 13. sırada yer aldı. Bayanlar Basketbol Ligi’nin tek Başkent temsilcisi TED Ankara Kolejliler ise 12. sırada kaldı.

FİLEDE HALKBANK MORAL VERDİ

Haberin Devamı

Acıbadem Voleybol Birinci Liglerinde de hafta sonu sonuçları Başkent adına iç açıcı olmadı. Başkent derbisinde TED’i yenen Ziraat Bankası dışında, tek kazanan takım Fenerbahçe Grundig’i 3-2 ile geçen Halkbank oldu. Maliye Milli Piyango, Arkas’a, Çankaya Belediyesi ANKA da Yenişehir’e yenildi. Bayanlarda ise İlbank, Bursa BŞB’ye, TED, Vakıfbank’a kaybetti.
Puan cetvelinde, bayanlarda İlbank 9, TED Kolejliler 12. sırada kendine yer buldu. Erkeklerde; Maliye Milli Piyango 3, Halkbank 5, TED Ankara Kolejliler 7, Çankaya Belediye Anka 10, Ziraat Bankası ise 11. sırada bulunuyor.
Hentbolda, milli takımın Dünya Şampiyonası grup eleme karşılaşması nedeniyle, bayanlar liginde maç oynanmazken, Erkekler Liginde BŞB Ankaraspor, deplasmanda Beşparmak’ı rahat geçip, Başkent’in galibiyet hanesine artı puan yazdırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!