22 milyon bir öğretmene çıkmış olabilir

Güncelleme Tarihi:

22 milyon bir öğretmene çıkmış olabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2012 15:24

MİLLİ Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen son Süper Loto çekilişinde 21 milyon 763 bin 311 lira 50 kuruş ikramiye kazanan talihli, bu günde ortaya çıkmadı. Şanslının kupon oynadığı bayi Naci Emel, "Bu semtte kamu görevlisi ve öğretmen çok. Bir ögretmene çıktığını tahmin ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Merkez Kocasinan İlçesi’nde bulunan ve daha önce de Sayısal Loto çekilişinde 1 milyon TL’nin isabet ettiği bayinin sahibi Naci Emel, kupon oynayan Sayısal ve Süper Loto’nun talihlilerinin ortaya çıkmadığını belirterek, "Gelip, bana bir ’Merhaba’ bile demedi. Burada çok sayıda memur otuyor. Bayimin çevresinde onlarca okul, Emniyet, MİT Müdürlüğü, Doğumevi Hastanesi, Su Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) var. Herkes bir şey söylüyor. Ama, ikramiyenin çıktığı kişinin ögretmen olduğu yönünde daha çok duyum alıyoruz. Çıkana hayırlı olsun" diye konuştu.



PANKART YAPTIRIYOR

Milli Piyango İdaresinin kuralları gereği, şanslı kuponun hangi gün hangi saatte ve kaç kolon oynandığının belli olmadığını, şanslı kuponun kendi bayiinden oynandığı haberini DHA muhabirlerinden öğrendiğini belirten Naci Emel, şöyle devam etti:

"10 Kasım’da yapılan Sayısal Loto’da çekilişinde de 1 milyon 91 bin TL ikramiye buradan çıktı. Sanıyorum ortaya çıkacak akraba, yakınlarından dolayı gizleniyorlar. Şimdi her iki ikramiyeyle ilgili olarak bir pankart hazırlatıp, bayimin önüne asacağım."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!