'Kayseri'nin de Naci abisi var'

Güncelleme Tarihi:

Kayserinin de Naci abisi var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2012 13:16

Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 21 milyon 763 bin 311 lira 50 kuruş ikramiye kazanan talihlinin Kayseri'den çıkması kentte sevinçle karşılandı. Kuponun yatırıldığı bayinin sahibi Naci Emel: “İstanbul'un Nimet ablası varsa Kayseri'nin de Naci abisi var” dedi.

Haberin Devamı

Kuponun yatırıldığı Kocasinan ilçesi Mevlana Mahallesi Barışmanço Caddesi'ndeki Volkan Süper Loto Bayi sahibi Naci Emel, Sayısal Loto oynanmaya başladıktan bu yana bayilik yaptığını söyledi.

BÜYÜK İKRAMİYE BU BAYİDE İŞLEM GÖRDÜ / WEB TV

“Büyük ikramiyenin çıktığı kupon bizim bayiden yatırıldı” diyen Emel, şöyle devam etti:
“Kayserimize hayırlı olsun. Çok iyi bir olay. (Kayseri'ye çıkmıyor) deniliyordu çıktığını herkes görsün. 10 Kasım'daki Sayısal Loto ikramiyesi de bizim bayimizden çıkmıştı ve bayinin camına (Süper Loto'ya da talibiz) diye yazmıştık. Buda bize çıktı çok şükür. İnşallah alan iyi yönlerde kullanır, mutluyuz. Büyük ikramiyelerin bayisi olduk. İstanbul'un Nimet ablası varsa Kayseri'nin de Naci abisi var.”

Haberin Devamı

Büyük ikramiyenin bir çok şekilde değerlendirilebileceğini kaydeden Emel, talihlinin bu parayı faydalı işlerde kullanmasını umut ettiğini kaydetti.

İkramiye devrettikten sonra kupon dolduran kişi sayısında çok büyük bir artış yaşandığını belirten Emel, şunları kaydetti:
“Bir oynayan kişi 3 oynamaya başladı. Bu ikramiye artınca genelde böyle olur. Benim haftalık limitim yaklaşık 5 bin liraydı. Bu ikramiye devrettikten sonra 4'e katladı. Mahalle arasında olduğumuz için ciromuz düşük. Genelde hep arkadaşlar dostlar, esnaf arkadaşlar oynar. Dışarıdan gelen müşterimiz az olur. Ama bundan sonra şans oyununu oynamak için bizim bayiye gelmezlerse hata ederler. İkramiye Kayseri'de bu bayiden çıkar başka yerden çıkmaz.”

Mahalle sakinlerinden Bülent Çelikbilek, son dönemde mahallelerindeki bayinin oyunlardaki şans oranının arttığını belirterek, “Bende bu şanstan yararlanmak için kupon doldurup oynamak istiyorum. Talihliye de hayırlı olsun” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!