Bir apaçinin güncesi

Güncelleme Tarihi:

Bir apaçinin güncesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2012 00:00

Ergün Engiz, ‘Kayıp Şehir’ dizisinde bir apaçiyi canlandırıyor. Gerçek hayatında da bir apaçi. Saçlarını yaptırıp çıktığında bütün gözler üzerinde. Pazar gününe kuaförde başlıyor, Taksim’de takılıyor.

Haberin Devamı

11.00 Saçlar yarım saatte yapılıyor

Pazar günlerine saçlarımı yaptırarak başlıyorum. İlk adresim Taksim’deki ‘Mayy Kuaför’ oluyor. Burası apaçi modeli konusunda çok iyi. Saçımın yapılması yarım saati alıyor. Dondurucu sprey sayesinde uzun süre bu şekli koruyabiliyorum. Böyle durması için bir tüp spreyin yüzde 80’i uygulanıyor.  (Bu sırada cep telefonu çalıyor. Telefon ekranının camı Ergün’ün saçlarına yapışıyor).

11.30 Bazı kızların hoşuna gidiyor

Taksim’e doÄŸru yürüme zamanı. Yolda insanlar neden bu modeli tercih ettiÄŸimi soruyor? Zaten bu modeli genelde hafta sonları yaptırıyorum. Kulüplerde gırgır ÅŸamata ve cupba cupba yapıyoruz. Annem saç modelime pek karışmıyor, babamsa kestirmemi istiyor. Bazı kızların da hoÅŸuna gidiyor. Benimle yolda fotoÄŸraf çektiriyorlar. Tabii arkamdan laf edip kızdıran da oluyor.Â

Haberin Devamı

13.00 Tarz önemli

Sıra alışverişe geliyor. Bizim için marka değil tarz önemli. Alışveriş için adresim Galatasaray Lisesi karşısındaki pasajlar. Kimi apaçiler açık yaka bir gömlek giyer ve boyna kolye, kollara bileklik takar. Kimileri de yine saçlarını diker ama sade giyinir. Ben renkli pantolon, üzerine gömlek, içine tişört giyiyorum. Mutlaka dar kesim tercih ediyorum. Dar modellerin sevilmesinin nedeni boyu uzun göstermesi.

15.00 Ä°nternet kafede 7 saat

İnternet kafeleri çok seviyorum. Akşamdan sabaha kadar yedi saatimi Taksim’deki internet kafelerde geçirebiliyorum. Bol bol Facebook’a, Mynet’e ve oyun sitelerine giriyorum. Twitter’a da giriyorum. Çok takipçim yok ama ben Murat Boz, Çağatay Ulusoy, Gülben Ergen, Sibel Can’ı ve bazı futbolcuları takip ediyorum.

17.00 En büyük keyif

Arkadaşlarla en büyük keyiflerimizden biri bilardo. Sonra İstiklal’de dolaşıyorum. Yol beni nereye götürürse... Bu sırada cep telefonumdan mutlaka müzik dinliyorum. Müzik tarzım arabesk, rap ve pop. Murat Boz, Gökhan Keser, Hande Yener, dinliyorum. Telefonumun şarjı bitene kadar...

22.00 Uyku vakti

Akşam İkitelli’deki evime geliyorum. Ailemle yaşıyorum. Bir erkek kardeşim var. Onu sevdiğim kadar kimseyi sevemem. Kendime ait bir odam yok. Balkonda sigara içiyorum. Genelde televizyonun karşında uyuyorum. Evde canım sıkılırsa yine internet kafeye...

Haberin Devamı

Bence hamburger sağlıklı çünkü içinde et var

Kuaförden sonra yemek için Taksim’in girişindeki Burger King’e giderim. Burayı terasından dolayı tercih ediyorum. Hamburgerin içinde et olduğu için sağlıklı ve iyi olduğunu düşünüyorum. Boş yere bu restoranlar açık değil ya?  Menümü alıp yedikten sonra terasta İstiklal’i seyrederek sigaramı içiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!