"Sevincimiz yarım kaldı"

Güncelleme Tarihi:

Sevincimiz yarım kaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2012 14:39

Suriye'de kaçırılan kameraman Cüneyt Ünal’ın CHP milletvekilleriyle beraber olduğunun öğrenilmesinin ardından Türkiye Haber Kameramanları Derneği bir açıklama yaptı. Açıklamada Ünal’ın serbest kalmasından duyulan memnuniyet vurgulanırken, Beşar Kadumi’nin hala Suriye’de tutulması nedeniyle “sevincimiz yarım kaldı” denildi.

Haberin Devamı

İşte o açıklama:

"Suriye tutuklu bulunan meslektaşımız Cüneyt Ünal Şam’da serbest bırakıldı. Türkiye Haber Kameramanları Derneği organizasyonunda,14 Kasım’da Şam’a hareket eden ve içinde TFMD, TGS, TGC ve PMD gibi gazeteci örgütlerinin temsilcilerinin bulunduğu heyet CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu’nun arabuluculuğuyla Şam’da yetkililerle görüştüler. Görüşmeler sonucunda Cüneyt Ünal serbest bırakıldı. Şam’da bir basın toplantısı düzenleyen Türk heyeti, 'Arkadaşımızı sağ salim aldığımıza çok memnunuz fakat sevincimiz yarım kaldı' dedi.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Talay Ulusu, Derneğimizin başlatmış ve yürütmüş olduğu “Suriye Meslektaşımızı Geri Ver” kampanyasına destek veren bütün kuruluşlara ve basın mensuplarına teşekkürlerini sunarken, 'Beşar'ın serbest kalması içinde görüşmelerimizi sürdüreceğiz' dedi."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!