KELEBEK'LÄ° PAZARLAR

Güncelleme Tarihi:

KELEBEKLÄ° PAZARLAR
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2012 00:00

Kelebek gazetesi, bundan böyle haftanın yedi günü okurlarıyla buluşuyor. Pazar Kelebek, çarpıcı köşeleri, gündem yaratacak röportajları, çizgi öykü ve yazı dizileri ile pazar keyfinize keyif katacak.

Haberin Devamı

Dertlerin dermanı Güzin Abla

/images/100/0x0/55ea9faff018fbb8f88c26a7

Hürriyet’le özdeşleşen Güzin Abla köşesi, pazar günleri de Kelebek sayfalarında... Feyza Algan, özel hayat sorunlarından hayvan haklarına hemen her konuya dair sıkıntıları dinleyecek, önerileriyle okurlara çıkış yolları gösterecek.

Gittim Gördüm
Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, pazar günleri bambaşka bir konseptte yazacak. Semercioğlu, residence’dan restorana, balıkçıdan stadyuma her hafta bir mekanı masaya yatıracak, enine boyuna inceleyecek, özelliklerini gözden geçirip artı ve eksileriyle sayfasına taşıyacak.

Ödüllü çizerin dünyası
Çizgi romanın Oscar’ı Eisner Ödülü’ne aday gösterilen, Society of Illustrators üyeliğine kabul edilen ilk ve tek Türk çizer Kutlukhan Perker de artık çizgi öyküleriyle Kelebek’te...

/images/100/0x0/55ea9faff018fbb8f88c26a9

Haberin Devamı

Ä°zzet Çapa buradaÂ
Önce mekanları, sonra sivri röportaj ve televizyon programlarıyla adından söz ettiren İzzet Çapa da artık Kelebek ailesinde... Çapa, Pazar Kelebek’in ilk sayısı için Süreyya Yalçın’la hamamda görüştü!

Psikolojik sohbetler
Ömür Gedik ve psikolog Özkan Pektaş, alışılmış röportaj kalıplarını yıkıyor. Bu ikili, Pazar Kelebek için birlikte yapacakları röportajlarla ünlülerin iç dünyalarına açılan kapıları aralayacak.
                               Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!