Maskot Hüseyin kaza kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Maskot Hüseyin kaza kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2012 00:00

BURSA’da sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında virajdan dönmek isteyen içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, 40 metrelik şarampole yuvarlandı.

Kazada, oto galericiliği yaptığı Bursa Yeni Otokoop’un maskotu olan 1 metre boyundaki 26 yaşındaki Hüseyin Hotanlı, aracın altında kalarak öldü. Kazayı duyup gelen Hotanlı’nın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi eski Mustafakemalpaşa yolu Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Hasanağa Sanayi Sitesi yönünden, Kayapa Sanayi Sitesi’ne doğru gelen 30 yaşındaki Beykan Bekan yönetimindeki 16 CKN 88 plakalı otomobil, aşırı sis nedeniyle yoldan çıktı. Direksiyon kontrolünü yitiren sürücü yol kenarından şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobil içinde bulunan ve camdan fırlayan 1 metre boyundaki Hüseyin Hotanlı aracıh altında kalarak öldü, sürücü Beykan Bekan ile 28 yaşındaki Volkan Yalınkılıç hafif yaralandı.

MASKOT HÜSEYİN HAYATINI KAYBETTİ



Kazanın bildirilmesi üzerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yeni Otokoop Sitesi’nde oldukça sevilen ve maskotu olan Hüseyin Hotanlı’nın ölümü ailesine ve yakınlarını yasa boğdu. Oğlunun kaza geçirdiğini duyunca kaza yerine gelen ve cesedini teşhis eden babası Serdar Hotanlı, "Kaza haberini duyunca, oğlunum öldüğü içime doğdu" dedi. Anne Gülten Hotanlı da sinir krizi geçirdi. Kaza yerine gelen ve gözyaşları döken Hotanlı’nın arkadaşları ise, "Hayalleri geniş bir arkadaşımızdı. Herkes tarafından çok seviliyordu. Yeni Otokoop’un gözbebeğiydi" diye konuştu. Cumhuriyet Savcılığı, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!