CHP’li Tekin: Öyleyse herkes örgüt üyesi

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Tekin: Öyleyse herkes örgüt üyesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 16:55

Gürsel Tekin, 29 Ekim’de gaza maruz kalan ve hastaneye kaldırılan Hüsibe Melek'i ziyareti sonrası "Milli bayramları kutlamanın bedeli örgüt üyeliğiyse ben herkesin örgüt üyesi olmasını talep ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 29 Ekim’de Ulus’ta aldığı darbeler yüzünden kaburgaları kırılan 73 yaşındaki Hasibe Melek Özbay’ı tedavi gördüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tekin şunları söyledi:

“Cumhuriyeti kuran bir siyasi partinin, bir milli bayramı kutlaması, milli bayramda yurttaşlarla beraber olması, eğer bir İçişleri Bakanının beynine, zihnine girememişse o da İçişleri Bakanı'nın sorunudur. Bugün burada ziyaret ettiğimiz 73 yaşındaki bir cumhuriyet kadınına yapılan bu darplar işte bu mantık, bu kafadaki bakandan kaynaklanıyor. Eğer bu kafada içişleri bakanları olursa elbette bu teyzelerimiz de bu darpları alır. Yürüyüşe katılanları iktidar, ‘Örgüt üyesi’ olarak nitelendiriyor. Bu ülkede milli bayramları kutlamanın bedeli örgüt üyeliğiyse ben herkesin örgüt üyesi olmasını talep ediyorum.”

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!