CHP'li Koç ve Deveciler dünür oldu

Güncelleme Tarihi:

CHPli Koç ve Deveciler dünür oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 11:34

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’nde, 22’nci dönem CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler’in kızı avukat Tuğçe Deveciler ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Haluk Koç’un avukat oğlu Deniz Koç nişanlandı. Nişan, siyaset dünyasını biraraya getirdi.

Genç çiftin İdahan Otel’de yapılan nişan törenine CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, 23. dönem CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM eski Başkanlık Divan üyesi Ahmet Küçük, 23. Dönem CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 22. dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, 22. dönem CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır, 22. dönem CHP Balıkesir Milletvekili Orhan Sür, 23. dönem CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem, CHP eski grup başkan vekili ve 23. dönem İzmir milletvekili Kemal Anadol, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP’li İstanbul İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Kemal Akar, çok sayıda belediye başkanı ile iki ailenin yakınları katıldı.

Üniversitede tanışarak evlenmeye karar veren ve bunun için ilk adımı atan genç çiftin yüzüklerini CHP eski Grup Başkan Vekili ve eski İzmir Milletvekili Kemal Anadol taktı. Anadol, "Ben 70 yaşındayım. Bugüne kadar bu taktığım üçüncü nişan yüzüğü. Çok şükür yüzük taktığım gençlerden ayrılan olmadı. Her zaman söylenen bir söz vardır. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bizim anlayışımıza göre başarılı erkeğin kadını arkasında değil, yanındadır. Gençlerimizin birlikteliği daim olsun" dedi.

Gecede sahne alan Nevzat ve Bilge’nin müzikleri ve Ayhan Sevengül’ün hareketli şarkıları ile coşan davetliler ilerleyen saatlere kadar eğlendi. Genç çiftin düğününün de yaz aylarında olacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!