Almanya’da bayram kazası: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da bayram kazası: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2012 00:00

Bayram ziyaretinden dönerken otobanda kazaya karışan Tanınmış Ailesi’nden dört kişi, araçlarından inince arkadan gelen başka bir aracın altında kaldı. Kazada anne Zekiye, baba Ahmet ile ikiz çocukları Edanur ve Sedanur yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

ALMANYA’da bayram ziyaretinden dönen Trabzonlu Tanınmış Ailesi fertleri trafik kazasında talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti. Rastatt kentindeki akrabalarıyla bayramlaştıktan sonra Baden Württemberg Eyaleti’ndeki Kornwestheim’daki evlerine doğru yola koyulan baba Ahmet Tanınmış (47), anne Zekiye (46) ile ikiz çocukları Edanur ve Sedanur (8), Renault Laguna model otomobilleri ile Rastatt yakınında başka bir araçla çarpıştı. A5 otobanında pazar gecesi saat 23.45’de meydana gelen tarfik kazası sonrası Türk ailenin araçtan indiği bildirildi. Verilen bilgiye göre arkadan gelen başka bir araç fren yapamadığı için aracının yanında bekleyen kazazedelere çarptı.
İkiye ayrıldı
Çarpışmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrılırken Türk yolcular metrelerce etrafa savruldu. Polis, olaydan kimsenin sağ kurtulmadığını açıkladı. Türk ailenin aracına çarpan aracın sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeni netlik kazanmazken çalışmaların sürdüğü bildirildi. Yetkililer, kazaya tanık olan TIR şoförüne henüz ulaşılamadığını da açıkladılar. Rastatt ve çevresinde pazar gecesi hava sıcaklığının  eksi 1-2 dereceye düştüğü öğrenildi. Kazaya yoldaki buzlanmanın da sebep olmuş olabileceği üzerine duruluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!