Dolunay bereketiyle geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dolunay bereketiyle geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

29 Ekim’deki dolunay, Koç ve İkizler’e para, Yengeç’e arkadaşlık, Aslan’a kariyer getiriyor

Haberin Devamı

Doğru yolu bulacaksınız
KOÇ (21 Mart-19 Nisan)
Yarınki dolunay, para konusunda bereket getirecek. Daha önceden planlanmış ve yapmanız gereken bir yükümlülüğünüz olabilir. 31 Ekim’de çevrenizdeki bazı kişilerin geçmişleriyle yüzleşeceksiniz.

Olumlu gelişmeler var
BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)
Bu hafta sizin için olumlu değişimler söz konusu. Dolunay Boğa burcunda olduğundan bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu zorlu bir süreç olsa da, bir sonraki adımınız için daha iyi karar vermenizi sağlayacak.

Beklenmedik gelir
İKİZLER (21 Mayıs-21 Haziran)
İlginç seçeneklerle dolu bir hafta sizi bekliyor. Para konusunda çektiğiniz sıkıntılara, 29 Ekim’de dolunayın gelmesiyle çözüm bulunabilecek. Yaptığınız anlaşmalar, perşembe ya da cumartesi beklenmedik gelirler getirebilir.

Haberin Devamı

Harika performans
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
Bazı önemli kararların alınması konusunda heyecan verici bir tavır sergileyeceksiniz. 29 Ekim’deki dolunay, arkadaşlık konularında etkili. İş hayatında pazartesiden perşembeye harika performans sergileyeceksiniz.

Ev ve işe dikkat
ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)
Bu hafta iki odak noktanız olacak: Kariyer ve ev. Ev konusunda, ailenizden biri için aldığınız sorumluluğa dikkat. 29-31 Ekim arasında 2012’deki iş hayatınız boyunca başınıza gelebilecek en önemli dakikalar yaşanabilir.

Pozitif gelişmeler
BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)
Şu sıralar yurtdışındaki bir medya kuruluşuyla anlaşma imzalayabilir ya da üniversite için bir şeyler yazıyor olabilirsiniz. Eğer doğum gününüz ağustosun sonlarına denk geliyorsa dolunay pozitif gelişmeler sunacak.

Dış görünüşünüzü değiştirin
TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)
Yönetici gezegeniniz Venüs, Terazi burcunda. Bu da önümüzdeki hafta dış görünümünüzü değiştirmeniz için harika bir fırsat. 6 Kasım’la birlikte ‘yapmanız gerekenler’ listesindeki seçenekleri mutlaka gözden geçirin.

Yeni gelirler arayın
AKREP (23 Ekim-21 Kasım)
Maddi durumunuzu yeniden düzenleyin. Daha fazla para kazanmak için farklı yollar aramaya başlayacaksınız. 29 Ekim’deki dolunaysa enerjinizi aşk ya da iş konusunda başka insan için harcamanıza sebep olacak.

Haberin Devamı

Hareketli bir hafta
YAY (22 Kasım-21 Aralık)
Mars, hâlâ Yay burcunda. Bu yüzden gelecek haftalar sizin için hareketli geçecek. Ertelediğiniz planları gerçekleştirmek için iyi bir fırsat. Mars sayesinde çok etkileyici görüneceksiniz, bu da aşk hayatınızı renklendirecek.

Her türlü mutlu olacaksınız
OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)
29 Ekim’deki dolunay sayesinde romantizmin zirvesinde olacaksınız. Bu durum haftanın başında ya da sonunda etkisini gösterebilir. Her iki ihtimalde de başınızda kavak yelleri esiyor, sonuç sizi mutlu edecek.

Otoriteniz kuvvetleniyor
KOVA (20 Ocak-18 Şubat)
29 Ekim’deki dolunay döneminde evle ilgileneceksiniz. Taşınmak için yeni bir yer bulabilir ya da evinizi satıp kiraya verebilirsiniz. Kariyerinizde otorite sahibisiniz. Bu hafta, daha fazla güç elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

Başarılı işler yolda
BALIK (19 Şubat-20 Mart)
29 Ekim’deki dolunayla birlikte haftanın ilk dört günü yazma, çeviri gibi iletişim alanındaki işlerle uğraşacaksınız. Eğer bir makale ya da metin yazıyor, internet sitesi tasarımı yapıyorsanız başarılı bir iş çıkaracaksınız.

Susan Miller’in aylık yorumları TEMPO dergisinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!