Erken tesllim süprizi

Çiğli Balatçık’ta, İzmir’in dördüncü devlet üniversitesi Katip Çelebi’ye en yakın proje olma özelliği taşıyan İpek Sitesi’nde ikici etap daireler söz verilen tarihten beş ay önce dağıtılacak.

Haberin Devamı

Erken tesllim süprizi

İZMİR merkezli Türksal İnşaat, Çiğli Balatçık’ta geçtiğimiz yıl temelini attığı “İpek Sitesi” projesinde erken teslimle sürpriz yaptı. Birinci etabı söz verdiği tarihte teslim eden firma, ikinci etabı ise beş ay önce teslim edeceğini açıkladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal, 1989’dan beri inşaat sektöründe yer aldıklarını, birçok projeye imza attıklarını, ‘İpek Sitesi’yle de iddialarını ortaya koyduklarını söyledi. Amaçlarının lüks dairelere de uygun koşullarda sahip olunabileceğini göstermek olduğunu belirten Türksal, şöyle dedi:
“Dairelerimiz gerek malzeme, gerek işçilik kalitesi, gerek çevre düzenlemesi, gerek kentin imkanlarına yakınlığıyla sakin ve kaliteli yaşam alanı arayanların büyük beğenisini topladı. Birinci etap satışlarımızı tamamladık. İkinci etap satışlarımız ise devam ediyor. 0,79 faiz oranıyla 120 ay vadeyle konut kredisi kullanabilme imkanı sağlıyoruz. Kazanırken kazandırmayı hedefliyoruz. Firmamıza ve kalitemize güvenip daire alanlar şimdiden yüzde 40’lara varan  oranda kar elde ettiler.”

Haberin Devamı

Erken tesllim süprizi


Yıldızı parlıyor

Çocukluğundan beri inşaat sektörüyle içiçe olduğunu kaydeden Murat Türksal, “Her kademede görev aldım. Aklınıza gelebilecek her türlü işi yaptım. İnşaatçılık benim için bir tutku. Memuriyet nedeniyle kısa süre ayrı kaldım. Ancak bu kıvılcım hiç bitmediği için istifa ettim ve yeniden sektöre döndüm. Türksal İnşaat olarak sektörün parlayan yıldızı olmayı, konforu ekonomik koşullarla sunmayı, mutluluğumuzu müşterilerimizle paylaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Katip Çelebi’ye komşu

İpek Sitesi, Çiğli Outlet Center’ın tam karşısında. Anadolu Caddesi’ne 100 metre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne ise yürüyüş mesafesinde. Çiğli Hava Üssü’ne 2, otoban bağlantısı ve metro istasyonuna ise 1 kilometre uzaklıkta.

Haberin Devamı


7 katlı iki blok toplam 63 daire

İpek Sitesi, 2 bin 806 metrekare arsada bodrum, zemin ve üzeri yedi katlı iki bloktan oluşuyor. Projede dört farklı tipte toplam 63 daire, 11 dükkan ve iki kapıcı dairesi bulunuyor. A Blok’ta her katta 154 metrekarelik ebeveyn banyolu 3+1 dört, B Blok’ta ise 137 metrekarelik 3+1, 127 metrekarelik 3+1 ve 100 metrekarelik 2+1 beş daire yer alıyor. Dükkanlardan dördü A Blok’un, yedisi ise B Blok’un altında. Blokların önünde ve arkasında toplam 10 bin metrekare yeşil alan ve park var. Deprem yönetmeliğine uygun olarak betonarme sistemle inşa edilen İpek Sitesi, merkezi sistem ısıtma, çift asansör, biri yangın olmak üzere çift merdiven, sığınak, yangın dolabı, su depoları, hidrofor ve jeneratöre sahip. Her iki blok da çift cephe parka bakıyor. Süs havuzu, kamelya ve özel otoparkın yapımı ise sürüyor.

Haberin Devamı

Erken tesllim süprizi

“İdeal Yaşam” geliyor
Yeni projeler hakkında da bilgi veren Murat Türksal, sözlerine şöyle devam etti; “Harmandalı’da yapımına başladığığımız ‘İdeal Yaşam Evleri’ yeni projelerimizden. Beş blokta toplam 72 daireden oluşuyor. Her türlü konfor ve lüksü düşündük. İdeal Yaşam Evleri’nde de bundan öncekiler gibi aynı sorumlulukla hareket edeceğiz. Ekip olarak çok heyecanlıyız. Muadili projelerin yarı fiyatına satışa sunacağız. Yaşam alanlarını güzelleştirmek, kaliteyi artırmak adına özverili şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Araştıran ve kendini sürekli geliştiren yapımızla yepyeni projelere imza atacağız.”

 

***

Erken tesllim süprizi


35. Sokak’ta  bayram havası

Akşan Yapı tarafından İzmir’de yapımı devam eden Türkiye’nin önde gelen çelik konut projelerinden ‘35. Sokak’ta bayram havası esiyor.

Haberin Devamı

AKŞAN Yapı, 35. Sokak projesi için Kurban Bayramı’nda cazip fırsatlar sunuyor. Bayramın 3 ve 4’üncü günü açık olacak 35. Sokak Satış Ofisi’nde, cazip fırsatlar ve sınırlı sayıda kalan 1. etap konutlarını görmek mümkün. 555 adetlik BREEAM sertifikalı projede, 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam altı tip konut seçeneği bulunuyor. Büyüklükleri ise 81-272 metrekare arasında değişiyor.
Bahçeli evleri, 2 kilometre boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35. Sokak, geleneksel sokak kültürünü ve unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak. Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı vaat eden 35. Sokak, sosyal tesisi ve 95 bin metrekare yeşil alanıyla yeni bir hayata adım attırıyor. Çocukların arkadaşlarıyla sokakta güven içinde oynayabileceği 35. Sokak, çocuklu ailelerin de tercihi olmaya aday. 35. Sokak, daire fiyatına bahçeli konut sahibi olma fırsatı da sunarak şehir hayatından kopmadan bahçeli ev hayatı yaşanabilmesini sağlıyor. Bahçeli konut fiyatlarının 199 bin TL’den başladığı 35. Sokak, aynı zamanda çok cazip fiyat tablosu sergiliyor. 2013 Ocak sonunda, 1. fazdaki konutların teslim edilmeye başlanacağı projenin örnek konutları ve sokağı ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor.

Haberin Devamı

Erken tesllim süprizi

272 ağaç kurtaracak

35. Sokak’ta yapısal çelik sisteminin avantajlarıyla kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, proje evlerinde kullanılacak yüksek verimli ısıtma ve soğutma sistemi sayesinde de her yıl 376 bin kWh elektrik tasarrufu sağlanarak 272 ağaç kurtarılması planlanıyor.

 


 

Yazarın Tüm Yazıları