Satürn ile birleşen Güneş Oğlak’ın üzerine doğuyor

Güncelleme Tarihi:

Satürn ile birleşen Güneş Oğlak’ın üzerine doğuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2012 00:00

Oğlaklar için muhteşem bir dönem başlıyor. Kovalarsa içindeki gücü keşfediyor; Akrepler ve Balıklar kariyer sıçramaları yapıyor

Haberin Devamı

KOÇ (21 Mart-19 Nisan)
Finansal durumlara dikkat!

Bu hafta finansal durumları gözden geçirmek için iyi bir zaman. Salı günü yatırımlarınızın ani bir şekilde düzeldiğini göreceksiniz. Yine de çarşamba günü bir şeylerin ters gittiğini düşüneceksiniz. Vergilerinizi ve faturalarınızı düzenli ödediğinizden emin olun.

BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)
Partnerinizi iyi dinleyin

Bu hafta, kafanızdaki ilişkiyi bir üst seviyeye taşımayı planlıyorsunuz. Ancak şu sıralar ilişki alanınız biraz hassas. Karşınızdakiyle iyi göz teması kurup onu dikkatlice dinlemeyi ihmal etmeyin. Sözlerine mutlaka kulak verin. Bazı konular önemli olabilir.

İKİZLER (21 Mayıs-21 Haziran)
Pazartesiyi bekleyin

Kariyerinizde olağanüstü derecede iyi şeyler oluyor. Güneş ve Neptün sayesinde pazartesi günü bu söylediğimin kanıtını göreceksiniz. Eğer önünüze bir fırsat çıkarsa sakın kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız proje sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat!

Haberin Devamı

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
Büyük karar zamanı

Bu hafta, iş ya da aşk hayatınızda önemli kararlar alacaksınız. Çarşamba ya da perşembe günü, hayatınızdaki her şeyi unutturacak kararlar almak için kafa yoracaksınız. Size sunulan ne olursa olsun, işi bitirmek için elinizden gelen her şeyi yapın.

ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)
Ev sahibi olabilirsiniz

Satürn’ün Güneş’e yaklaşmasıyla birlikte artık ev taksitleri için para biriktirmeyi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızla çok daha sık vakit geçireceksiniz. Ayrıca anne ya da babanız, onlara bir konuda yardım etmenizi isteyebilir.

BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)
Yenilenme yaşayacaksınız

Uzun zamandır görmezden geldiğiniz konular hakkında içinizde bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Bu, diyet ya da çalışma alışkanlıklarınızı değiştirmek olabilir. Satürn ve Güneş’in birleşmesiyle önemli kağıtlara imza atabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)
Sakince bekleyin

Her ne kadar hak ettiğinizi düşünüyor olsanız da, iş yerinizden istediğiniz o izni koparamayacaksınız. Satürn ve Güneş’in birleştiği bu hafta, buna hiç uygun değil. Eğer bir işiniz yoksa geçici bir süre de olsa daha az kazanacağınız bir işi kabul edebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP (23 Ekim-21 Kasım)
İşyerinde yükseliş

Pazartesiyle perşembe günleri arasında işyerinde kariyerinizde yükseliş sağlayabileceğiniz atılımlar yapacaksınız. Bu dört gün içinde yaratıcı fikirlerinizi sunma fırsatı yakalayacaksınız. Bir proje sayesinde pozisyonunuzda önemli değişiklikler olabilir.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)
Dedikodulara kulak verin

Genelde sahip olduğunuz ruh halinizdeki neşe, bu hafta biraz kesintiye uğrayabilir. Eğer bir ofiste çalışıyorsanız, etrafta dönen dedikodulara mutlaka kulak kabartın. Sizin üzerinizde güç kullanmaya çalışacak biri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)
Muhteşem dönem geldi

Geçen mart ayında iş yerinde aldığınız bir risk, size ‘altın fırsat’ olarak geri dönecek. Karşınıza çıkacak fırsat her neyse, perşembe günü kabul edeceksiniz. Hafta ortasında yöneticiniz Satürn’ün Güneş’le birleşmesiyle muhteşem dönem başlayacak.

Haberin Devamı

KOVA (20 Ocak-18 Şubat)
İçinizdeki gücü keşfedin

Bu hafta, önünüzdeki üç yılı da etkileyecek çok farklı bir döneme adım atıyorsunuz. Ama tüm bunlar içinizdeki gücü keşfetmenizi sağlayacak. Hiçbir zaman aklınızdan geçirmediğiniz hedeflere doğru ilerlemenizi sağlayacak.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)
Her şey sizin için

Bu hafta, patronunuz ya da müşterileriniz, yeteneklerinizden o kadar çok etkilenecek ki, istediğiniz her şeyi elde edeceksiniz. Hafta ortasında yaratıcılık yeteneğinizin arttığını fark edeceğiniz durumlarla karşılaşacaksınız.


Susan Miller’ın aylık yorumları Tempo dergisinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!