TEM'de kaza oldu, trafik kilit

Güncelleme Tarihi:

TEMde kaza oldu, trafik kilit
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 09:28

TEM Otoyolu'nda pamuk yüklü bir tır TIR kazası nedeniyle İstanbul trafiği çileye dönüştü. Kaza saat 08:00'de kaldırıldı fakat yoğunluğu geride kaldı. Bu kaza sonucu yaşanan yoğunluk nedeniyle TEM Otoyolu'nda Maslak'tan İSTOÇ'a kadar olan 16 km'lik bölümde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Haberin Devamı

TEM Altınşehir-Halkalı yönünde TIR kazası nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Olay yerine trafik ekipleri sevkedildi. Kaza kaldırma çalışmaları hemen başladı fakat TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Sabah erken saatlerden itibaren oluşan trafik yoğunluğu Maslak'tan İSTOÇ'a kadar uzanıyor.

İŞTE İSTANBUL TRAFİĞİNİ KİLİTLEYEN O KAZA

İSTANBUL TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİ / WEB TV

/images/100/0x0/55ea5729f018fbb8f87993c1
KÖPRÜLER

Anadolu – Avrupa’da Birinci Köprü yoğunluğu Çamlıca’dan başlarken, İkinci köprü Kavacık’tan itibaren yoğun. Avrupa-Anadolu geçişinde ise Birinci Köprü Zincirlikuyu itibariyle yoğun, İkinci Köprü’de gişelerde yoğunluk yaşanıyor.

AVRUPA YAKASI

E-5’TE:

Haberin Devamı

Küçükçekmece – Avcılar istikameti
Çobançeşme – Şirinevler istikameti,
Okmeydanı - Haliç istikameti yoğun.
Ayrıca Topkapı’da başlayan trafik Şirinevler’e kadar uzanıyor.

TEM’DE:

Mahmutbey – Tekstilkent istikameti yoğun. Sabah meydana gelen TIR kazasının arkada bıraktığı trafik sürüyor. Maslak’tan İSTOÇ’a kadar 16 km’lik uzun bir trafik kuyruğu var. TEM’de ayrıca Bahçeşehir - Altınşehir istikametinde de yoğunluk yaşanıyor.  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!