Yurttan kaçan kızla ilişkiye girdiler

Güncelleme Tarihi:

Yurttan kaçan kızla ilişkiye girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 00:00

Türkiye, başta N.Ç olmak üzere birçok cinsel istismar olaylarının travmasını atlatamadan yeni tecavüz olayıyla çalkalanıyor.

Haberin Devamı

D.M henüz 15 yaşındaydı, kaldığı yetiştirme yurdundan kaçtı. Üç ay boyunca yaklaşık yüz kişinin tecavüzüne uğradı. Habertürk TV'nin haberine göre D.M şimdi psikolojik tedavi görüyor. Tecavüzle suçlanan isimler ise yarın mahkemeye çıkacak.

Yetiştirme yurdundan kaçan 15 yaşındaki D.M’nin başına üç ayda gelmeyen kalmadı. Alkol ve uyuşturucu batağına düşen D.M, bu süre içerisinde yaklaşık 100 kişiyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdi.

1997 doğumlu D.M henüz 15 yaşındaydı. 2,5 yıldır da İstanbul Bahçelievler'deki Kız Yetiştirme Yurdu kalıyordu. Yurttan izinsiz ayrıldığı, yurttaki disiplin dışı tutum ve davranışlarından dolayı hakkında tutanak tutuldu ve başka yurda gönderilmesine karar verildi. Bu haberi duyan D.M, 13.08.2012 tarihinde yurttan kaçtı.

Haberin Devamı

Gittiği bir fotoğraf stüdyosunda fotoğrafının çekilmesi bahanesiyle soyuldu. Çekilen fotoğrafları ve video daha sonra tehdit ve şantaj amaçlı kullanılmaya başlandı. Burada uyuşturucu ve alkole alıştırılan D.M, çaresizce istenilen şeyleri yapmaya başladı.

Yurttan kaçtıktan sonra Zeytinburnu’nda G.Y adlı bir kadınla tanıştı. G.Y, küçük kızı 30 ile 100 lira arasında erkeklere pazarlanmaya başladı. Kaçmaması için de cinsel ilişki için gittiği yerlerde D.M’ye G.Y’nin erkek yeğeni F. isimli bir genç eşlik ediyordu.

Artık gidecek yeri olmayan, yurda da geri dönemeyen D.M’nin son müşterisi C. adlı bir polisti. G.Y, küçük kızı C. ile ilişkiye girmesi gerektiğini söyledi. C, bu sırada bir fırsatını bulup Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Polis, hemen D.M’nin ifadeleri doğrultusunda soruşturma başlattı. Savcılık izniyle D.M’yi ilişkiye zorlayan ve onla ilişkiye giren isimleri gözaltına aldı. Gözaltına alınan isimlerin birçoğu para karşılığı D.M ile ilişkiye girdiğini kabul etti. 8’i tutuklandı.

Yaklaşık üç aylık süre içerisinde tanımadığı 3 pek çok erkeğin cinsel istismarına uğrayan D.M’nin ruh sağlığı bozuldu. Halen psikolojik tedavi gören D.M’nin duruşması yarın Bakırköy 4’üncü sulh Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!