Bank Asya'dan 15 dakikada kredi kartı uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Bank Asyadan 15 dakikada kredi kartı uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 14:41

Bank Asya, tüm şubelerinde gerçekleştirdiği kart basımı ile müşterilerini 15 dakika içinde kredi kartı sahibi yapıyor.

Haberin Devamı

Bank Asya 250 şubesinde bulunan kart basım cihazı ile kredi kartı ve banka kartı sahibi olmak isteyen müşterilerine, 15 dakika içinde kartlarını teslim ediyor.

Bank Asya, bu uygulamasıyla  müşterilerini en az 3 gün süren tahsis ve teslim süreçlerinden kurtarıyor.  

Kredi kartı pazarında 2 milyon kart ile katılım bankaları arasında lider olduklarına dikkat çeken Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, “Katılım Bankaları arasında kredi kartı adedinde yüzde 80 ve kredi kartı cirosunda yüzde 70’lik pazar payıyla lider konumundayız, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Amacımız kart müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere yönelik değeri artırmak. Geçmişte AsyaCard DIT ürünü ile büyük beğeni topladık. Bugün tüm temassız kartlar DIT adıyla kullanılıyorsa bu önemli bir başarıdır. Bu başarıyı yepyeni projelerle ve bazı stratejik işbirlikleriyle destekleyerek, çok daha güçlü bir kart programı oluşturmak için çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kredi kartı cirosu yüzde 42 büyüdü

2012 yılı Ocak-Ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre kredi kartı cirosunda sektör yüzde 26 büyürken, Bank Asya’nın yüzde 42 büyüdüğünü belirten Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, “Aynı dönemde taksitli kredi kartı işlemlerinde sektör yüzde 32 büyürken Bank Asya olarak yüzde 104 büyüyerek, büyük bir başarı elde ettik. Bununla birlikte, 2012 yılı Temmuz sonu itibariyle kredi kartı alacaklarında sektör yüzde 16 büyürken, Bank Asya yüzde 42 büyüdü” dedi.

Şube sayısında hedeflerine şimdiden ulaştıklarını belirten Abdullah Çelik “2011 yılında 200 olan şube sayımız bugün 250'ye, yine 2011 yılında 500 olan ATM sayımız ise 2012 Eylül ayı sonu itibariyle 650’ye ulaştı" bilgisini verdi.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!