"6" cinayetleri bitmiyor... Türkiye korku içinde

Güncelleme Tarihi:

6 cinayetleri bitmiyor... Türkiye korku içinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 12:44

‘6’ cinayetleri durmak bilmiyor. Ünlü aşçı, yazar, mucid ve avcının ardından Alibeyköy sırtlarında kimliği belirlenemeyen bir niyetçi boş bir arazide niyet tezgahının yanıda sırtından bıçaklanmış olarak bulundu. Niyetçinin öldürüldüğü yerde Türkiye’ye korku yaşatan “6” rakamı bulunuyordu.

Muhabirimizin önceki gün yakınlarında işlenen avcı cinayetinin haber yaparken, emniyetteki kaynaklarımızdan aldığımız bir istihbarat üzerine Alibeyköy’de ne zaman işlendiği belli olmayan bir cinayeti olduğu haberini alıyoruz.

Muhabirimiz olay yerine geldiğinde kulağında küpe olan bir niyetçinin sırtından bıçaklanmış cesedini gördü. Yıkılan niyet tezgâhının içindeki tavşanın açlıktan niyet kâğıtlarını yediğini belirten muhabirimiz, olayı görüntülerken polisin takındığı sert tavra da anlam verememiş. 

Bazı kaynaklar meçhul niyetçinin dönemin zengini Adnan Kaşıkçının kızıyla aşk yaşamış  Emre Yunusoğlu olabileceğini söyledi. Yunusoğlu’nun Kaşıkçı’nın izni olmadan kızıyla yaşadığı aşk yüzünden milyarder tarafından bayağı hırpalandığını bu yüzden ikinci el oto galerisini bile bir köfteciye kiraya verdiğini, kiraları zamanında alamayınca da şuurunu kaybederek tavşan niyetçiliği yaptığını belirttiler.
Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!