Alex'e sürpriz telefon

Güncelleme Tarihi:

Alexe sürpriz telefon
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 00:28

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Fenerbahçe’den ayrılan Alex de Souza ile görüşüp Türkiye’de kalmasını istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, F.Bahçe'de sıkıntılı günler geçiren e konratı feshedilen Alex’e, “Büyük işler yaptın. Yıllarca F.Bahçe'ye büyük hizmetlerde bulundun. Madem kulüp böyle bir karar aldı buna saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz. Fakat en azından Türkiye’de kalsaydın" dedi.

Başbakan'ın bu konuşması Alex'i duygulandırırken, Brezilyalı yıldız kalmasının F.Bahçe'ye de çok zarar vereceğini belirtti. Alex şöyle konuştu; “Desteğiniz için teşekkür ederim fakat burada kalırsam her adımım takip edilir ve benim üzerimden F.Bahçe’ye zarar verilir. Ülkeme dönsem daha iyi olacak.”

Erdoğan’ın, Brezilyalı futbolcuya cevap olarak, “Türkiye’den ayrılmanı istemiyoruz” dedi ve Kasımpaşa’da oynamasını önerdi. Ancak Alex bu öneriye de sıcak bakmayarak futbol yaşantısına ülkesinde edeceğini söylediği öğrenildi.Alex’in ülkesinde oynayacağı takım ile ilgili belirsizlik ise devam ediyor..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!