Sharapova'nın en çok özlediği şey kahve

Güncelleme Tarihi:

Sharapovanın en çok özlediği şey kahve
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 11:59

Çin Açık Tenis Turnuvası için Pekin'de bulunan Rus raket Sharapova kendi internet sayfası üzerinden fanları için açıklamalarda bulundu.

28 Eylül tarihinden bu yana Çin'in başkenti Pekin'de bulunan güzel tenisçi, hakkında merak edilebileceğini düşündüğü detayları otel odasından yazarak, fanlarıyla paylaştı. Sharapova en çok özlediği şeylerden birinin kahve olduğunu ve kendisini New York'ta erken saatlerde kahve içerken hayal ettiğini dile getirdi.

Günlerini elinden geldiğince gezebilmeye çalışarak geçirdiğinden bahseden Sharapova, hayatındaki yoğunluğu arkadaşlarının bile farkettiğini, sevdiği tüm aktivitelerin hepsinin aynı zamana sıkıştırılması gerektiğini ancak yine de bunu sevdiğini söyledi.

Moda ile yakından ilgilendiği bilinen tenisçi, Paris Moda Haftası'nda en beğendiği koleksiyonların hangi tasarımcılara ait olduğuna da değinmeyi ihmal etmedi. Sharapova tercihini Stella, Dior ve Antonio Berardi's'in tasarımlarından yana kullandı. Şu sıralar en beğendiği trendin, bilekte biten ipekli ve dökümlü pantolonlar olduğunu, en beğenmediği yeniliğin ise yüksek spor ayakkabılar olduğunu, çünkü bu ayakkabıların boylar üzerinde aldatıcı olduğunu düşündüğünü ve bu yüzden beğenmediğini de sözlerine ekledi.

Rus raket uykuya dalmadan önce, müzikçalarında sürekli tekrarlanan şarkıların İngiliz elektronik müzik grubu Hot Chip'e ait olduğunu ve Madonna'nın Candy albümünün de vazgeçilmezleri arasında olduğunu söyleyerek hayranlarına veda etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!