Yıldırım tişörtlerini yaktılar

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım tişörtlerini yaktılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2012 01:43

Öğle saatlerinde Yoğurtçu Parkı’ndaki heykelde toplanan sarı lacivertliler, 21.30’dan itibaren Brezilyalı’nın Acarkent’teki evinin önünü mahşer yerine çevirdi. Duygusal anlar yaşanırken bazı taraftarlar üzeirnde Aziz Yıldırım fotoğrafı bulunan tişörtleri yaktılar.

Haberin Devamı


ALEX’in sözleşmesi feshedildi... Fenerbahçe taraftarı kaptanlarına vefa örneği gösterdi. Alex de Souza’nın sarı lacivertli takımdan ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düşerken, sarı lacivertli renklere gönül verenler de Brezilyalı’ya destek oldu. Öğle saatlerinde Yoğurtçu Parkı’ndaki Alex heykelinde toplanmaya başlayan Fenerbahçeliler, futbolcu lehine tezahüratlar yaptı. Meşaleler yakan taraftarlardan bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Fenerbahçe'de yaşanan son krizde Alex mi haklı Aykut Kocaman mı haklı ?
Aykut Kocaman haklı
Alex haklı

ALEX'İN EVİNDE SEVGİ SELİ / WEB TV

AZİZ YILDIRIM TİŞÖRTÜ YAKTILAR / Semih Bahadır'ın objektifinden...

Taraftarlarla kucaklaşıp, karşılıklı olarak ağladı

Haberin Devamı

- SARI lacivertlileri yasa boğan ayrılığın, vedalaşması da duygusal dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Gündüz parktaki heykelde bir araya gelen taraftarlar, saat 21.30’dan itibaren Alex de Souza’nın Acarkent’teki evine akın etti. Brezilyalı oyuncu da eşi Daianne ve oğlu Felipe ile evinin penceresinden Fenerbahçelileri selamladı. Acarkent’te yer yerinden oynarken Alex, dayanamayıp oğluyla beraber dışarı çıktı. Kendisini yalnız bırakmayan taraftarlarla tek tek el sıkışıp, vedalaştı. Duygusal anlar yaşanırken, gözyaşları sel oldu.


‘Teknik direktör ol’ lafına ilginç bir cevap verdi

- FENERBAHÇELİ taraftarlar Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaparken “I love you Alex” diye bağırdı. Galatasaray ve Beşiktaş formalı birçok taraftar da Fenerbahçelilerle birlikte Alex de Souza’nın evinin önüne giderek Brezilyalı oyuncuya destek verdi.Alex taraftarların evine gelmesinin ardından Twitter’dan “Bu taraftarı hiç unutmayacağım. Her şey için teşekkürler” yazdı. Brezilyalı futbolcu kendisine, “Fenerbahçe’ye teknik direktör ol” diye seslenen sarı lacivertli bir taraftara ise el işaretiyle “Daha sonra” yanıtını verdi.

 

Haberin Devamı

ALEX DE SOUZA TESİSLERDEN BÖYLE AYRILDI / WEB TV

İKİ KRAL 8 YIL VE ORTAK BİR KADER - Çağrı Develioğlu yazıyor

 

Ağlayarak vedalaştılar

- FENERBAHÇELİ futbolcular dün idmana çıkmadan önce Alex, Aykut Kocaman’la yaptığı görüşme sonrası odasına çekilip eşyalarını topladı. Sonra arkadaşlarıyla yemek yiyen sambacı, onlara veda etti. Selçuk, Semih, Volkan başta olmak üzere bazı futbolcular Alex’e sarılırken gözyaşlarını tutamadı.
Alex de Souza ayrıldığı takdirde Coritiba’ya gidecektir” diye yazdı.

Samsun maçında şehitleri anmıştı

Tarih: 23 Ekim 2011

- F.BAHÇE’nin 2011-12 sezonunda Samsun ile oynadığı maçta seremoniye Alex’in giydiği tişört damga vurmuştu. Brezilyalı o dönem Çukurca’da şehit olan askerlerin adının yazılı olduğu bir tişörtle sahaya çıkıp, büyük jest yapmıştı.

Haberin Devamı

"ALEX İLE AYKUT'UN ARASI ESKİDEN DE SOĞUKTU"

ALEX'İN 2004 YILINDA FENERBAHÇE'TE GELİŞİNİ HÜRRİYET BÖYLE DUYURMUŞTU - ARŞİV

Bu kariyere bu veda yakışmadı

- İlk sezonunda (2004-2005) şampiyonluk.
- 100. yılda şampiyonluk ve gol krallığı.
- 2008’de Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kadar olan yolda takım liderliği.
- 2009-2010 sezonuyla birlikte, Avrupa kupaları tarihinde en çok oynayan ve en çok gol atan oyuncu.
- 2010’da, Fenerbahçe formasını en çok giyen oyuncu unvanını aldı.
- 2010’da 100 gol barajını aşan ilk yabancı oldu.
- Fenerbahçe’nin lig tarihindeki 3 bininci golünü atan oyuncu.
- 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe ile 200. maçına çıktı.
- 2010-2011 sezonunda Süper Lig ve Fenerbahçe tarihinde 4 sene üst üste asist kralı olan ilk ve tek yabancı oyuncu.
- 2010-2011 sezonunun 32. haftasında Ankaragücü’ne 5 gol atmıştır.
- 15 Eylül 2012, Kadıköy Yoğutçu Parkı’na heykeli dikilmiştir.
- 23 Ekim 2011’de üzerinde şehitlerin yazıldığı tişörtü ve oğluyla sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Siteden küçücük teşekkür mesajı

- Ve bu kariyere Fenerbahçe Spor Kulübü resmi siteden böyle veda etti:
-  2004-2005 sezonundan bu yana Çubuklu’yu başarıyla taşıyan Kaptanımız Alex de Souza’nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı’ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex’e ve bizimle bir bütün haline gelen de Souza Ailesi’ne teşekkür ederiz. Fenerbahçe Spor Kulübü.

Önceden de anlaşamazdı

- F.BAHÇE’nin eski çalıştırıcısı Christoph Daum, Aykut Kocaman ile Alex arasındaki sorunun geçmişe dayandığını söyledi. Gelişmeleri Hürriyet’e değerlendiren Alman çalıştırıcı, “Alex çok karakterli bir oyuncu. Ben Alex’e hep pozitif baktım. Çünkü ondan hiçbir kötülük görmedim. Gelişmeleri de sizden öğrendim. Ancak Aykut Kocaman ile Alex’in eskiden de aralarında bir soğukluk vardı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Recep’ten duygusal tweet

- FENERBAHÇE’nin genç oyuncusu Recep Niyaz, Twitter’ından Alex için duygusal bir tweet attı. Recep, şunları yazdı: Şimdi Brezilya soğuk değildir, belki de hiç olmamıştır. Ama sen yine de hep sıkı giyin kaptan, vedalar soğuk olurmuş çünkü.


 



ALEX: 17 YAŞINDA DA KOŞMAZDIM

ALEX: TEK  KELİMEYLE KISKANÇLIK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!