"Bu yönetimin hatasıdır"

Güncelleme Tarihi:

Bu yönetimin hatasıdır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 14:47

Alex De Souza'yı Fenerbahçe'ye getiren Sarı lacivertli kulübün Asbaşkanlarından Hakan Bilal Kutlualp, Brezilyalı kaptanın kadro dışı kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kutlualp, Fenerbahçe'deki kötü gidişatın Alex'in kadro dışı kalmasıyla çözülmeyeceğini, sorunun daha derinlerde aranması gerektiğini söyledi.

İşte Kutlualp'in açıklamaları;

"Alex'in kadro dışı bırakılmasıyla bütün sorunlar çözülecekse eyvallah.  Ama ben Alex'in takıma bu kadar hizmet verdikten sonra böyle bir muameleyi hak ettiğini düşünmüyorum. Bence sorunların çözümü çok daha başka yerlerde ve derinlerde aranmalıdır.  Ve bu olayın böyle olması yönetim hatasıdır. Ufak bir sorun büyütülüp bu hale getirildi resmen çıban yapıldı. Büyük takımlarda mutlaka zaman zaman o rekabetin hırsın stresin de sebep olduğu gerginlikler ve anlaşmazlıklar olabilir. Bunu çözecek olan da harmoniyi kuracak olan da teknik direktördür. O da yapamıyorsa başkandır. Alex'i günah keçisi ilan etmekle takım düzelmez kurtulmaz. Ve halen geç kalınmış değildir. Başkanın müdahale edip bu sorunu cebirlen tatlılıkla çözmesi gerekir. Önemli olan herkesin ve her şeyin üstünde olan Fenerbahçe'dir."
Haberin Devamı

ALEX'İN 2004 YILINDA FENERBAHÇE'YE GELİŞİNİ HÜRRİYET BÖYLE DUYURMUŞTU - ARŞİV

ALEX KADRO DIŞI BIRAKILDI

SÖZ SİZDE...

Fenerbahçe'de Alex'in kadro dışı bırakılma kararı sizce doğru mu?
Evet, doğru bir karar
Hayır, yanlış bir karar

ALEX'İN KADRO DIŞI KALMASINA İLK TEPKİLER



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!