Genç Notalar ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Genç Notalar ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2012 00:00

Ankara Hürriyet’in düzenlediği 5. Genç Nota Liselerarası Müzik Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Nata Vega AVM’de düzenlenen törende Karnaval da sahne aldı.

Haberin Devamı

ANKARA Hürriyet tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Genç Nota Liselerarası Müzik Yarışması’nda başarılı olan gruplar Nata Vega AVM’de düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık'ın Genç Notalara ödüllerini verdiği törene Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Bölge Koordinatörü Yaşar Sökmensüer ve Başkentliler katıldı.  Törenden önce ise Karnaval, sevilen parçalarını seslendirdi.

20 bin lira ödül

Genç Notalar ödüllerini aldı

Yarışma finalinde Ankara, İzmir, Antalya ve Eskişehir’den mücadele eden 25 gruptan 9’u, ödüle layık görüldü. Toplam 20 bin liralık ödül, kazanan grupların her üyesine 500 lira olarak verildi. Genç müzisyenler ödüllerini almanın heyecanını yaşarken en iyi sahne ödülü alan Reha Alemdaroğlu Lisesi ve en iyi icra ödülünü alan Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi öğrencileri sahneye çıkarak mini bir konser verdi.

Haberin Devamı

Karnaval sahnede

Sunuculuğunu DJ Hicri Bozdağ’ın yaptığı ödül töreni öncesi ise son dönemde hızla yükselen ve Ankara’nın sevilen pop gruplarından Karnaval özel bir konser verdi. Karnaval sevilen parçalarını Başkentliler için seslendirdi. Liseli gençler ve izleyiciler grubun parçalarına eşlik ederek törenin heyecanını yaşadı.

9 dalda birinci

Törende, En iyi icra, En iyi beste, En iyi kız solist, En iyi erkek solist, Jüri özel ödülü, En iyi sahne, Gelecek vaad eden entrümantalist, Gelecek Vaad eden solist ve Genç Nota Onur ödülü olmak üzere 9 dalda birinciler ödüllerini aldı.

İşte birinciler:

Genç Notalar ödüllerini aldı

* En iyi icra Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi
* En iyi beste Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi
* En iyi kız solist Bursa Anadolu Kız Lisesi
* En iyi erkek solist Ankara Celal Yardımcı Lisesi
* Jüri özel ödülü Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi
* En iyi sahne Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi
* Onur ödülü Silahlı Kuvvetler Bando Okulları Komutanlığı
* Gelecek vaad eden entrümantalist, Özel Bahçeşehir Alanya Anadolu ve Fen Lisesi’nden Hasan Alp Çelikel ile Batıkent Lisesi’nden Tuğberk Aykara
* Gelecek vaad eden solist Ankara Fen Lisesi’nden Bilgesu Tepe.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!