Severek ayrıldılar

Eda Taşpınar’la Bora Kozanoğlu’nun üç yıllık ilişkisi sona erdi.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar, yedi yıllık sevgilisi Nurettin Hasman’dan ayrıldıktan hemen sonra milli sörfçü Bora Kozanoğlu’yla yeni bir aşka yelken açmıştı. Taşpınar, Çeşme’de sörf dersi alırken tanışıp aşık olduğu Kozanoğlu uğruna müdavimi olduğu Bodrum’u terk edip yaz aylarını Çeşme’de geçirmeye başlamıştı.

Bu aşk sayesinde popülerliği artan Bora Kozanoğlu da spor sayfalarından magazin sayfalarına transfer olmuştu.

Ne var ki iş hayatlarındaki projelerde de birlikte yer alan sevgililerin ilişkisi uzun ömürlü olmadı, yolları ayrıldı. Son zamanlarda sık sık tek başına gördüğüm Eda Taşpınar’dan Bora Kozanoğlu’yla ilişkilerinin bittiğine dair bir mesaj aldım. Taşpınar, aslında duygusal olarak aynı noktada olduklarını, buna rağmen araya giren mesafeler, sorumluluklar ve gereklilikler sebebiyle ilişkilerini bitirmeye karar verdiklerini açıkladı...

Haberin Devamı

Prenses sergide

Down sendromlu Azeri ressam Meryem Alakberli, Berlin, Paris ve Moskova’dan sonra İstanbul’da da sergi açtı. Genç yeteneğin eserleri, TBMM Milli Saraylar Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde beğeniye sunuldu. Alakberli’ye sergi açılışında UNESCO Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Ödülü verildi. Açılışa Avusturya İmparatoriçesi Maria Theresa’nın torunu Avusturya Prensesi Camilla Von Habsburg da katıldı.

Sensation eğlencesi başladı

Dünyaca ünlü sekiz DJ’in katılacağı “Sensation İstanbul” etkinliği öncesinde “Sensation Warm Up Party” adlı bir parti düzenlendi. Ekim Alptekin’in ev sahipliğinde W Otel’de yapılan partiye ünlü simalar katıldı. 23 ülkede fenomen haline gelen “Sensation” etkinliğinin İstanbul ayağı, 13 Ekim’de Ataköy Atletizm Arena’da yapılacak.

Mücevher Krallığı

Swarovski, 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonunu bugün Yeniköy’deki Avusturya Konsolosluğu-Palais’de tanıtıyor. “Kingdom of Jewels” (Mücevher Krallığı) adlı koleksiyon için düzenlenecek defileye Swarovski Kreatif Direktörü Nathalie Colin de katılacak.

Rahmi Koç’tan denize vefa

Deniz tutkusuyla bilinen Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, deniz kirliliğiyle mücadele etmek amacıyla Deniz Temiz Derneği TURMEPA’yı kurmuştu. Ünlü işadamı, derneğin projelerine destekte bulunan gönüllülere teşekkür etmek amacıyla bugün İstanbul Ataköy Marina’da “Yaza Veda Denize Vefa” adlı bir davet veriyor.

Haberin Devamı

Lucca’da sergi

Bebek’teki Lucca, lezzet ve eğlencesinin yanı sıra düzenlediği sergilerle de adından söz ettiriyor. Mekân şimdi de “Midnight Express” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Genç fotoğrafçıların gözünden yaşamın renklerini yansıtan kareler, bugün Lucca’nın duvarlarında eğlenceli bir partiyle sergilenecek.

Yazarın Tüm Yazıları