Savcının adı Doğubayazıt'ta bir okula verildi

Güncelleme Tarihi:

Savcının adı Doğubayazıtta bir okula verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 19:55

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç'ın adı Doğubayazıt'ta TOKİ tarafında yaptırılan 16 derslik bir okula verildi.

Doğubayazıt Mili Eğitim Müdürü İshak Arslan, savcı Hakan Kılıç'ın adını ilk ve ortaokula, onu gelecek nesillere tanıtmak amacıyla verdiklerini belirtti.
Savcı Hakan Kılıç İlköğretim Okulu'nun 16 derslikli olduğunu ifade eden Arslan, “Okulumuza 15 köyden 400 öğrencimiz taşımalı eğitimle gelecek. Gelecek eğitim-öğretim yılında da öğrenci sayısını bin olarak hedefliyoruz” dedi.
Okulun lüks olduğunu dile getiren Arslan, “Özelikle maddi durumu iyi olamayan öğrencilerimizi burada ağırlayacağız. Hakan Kılıç İlköğretim Okulu'nda ve Hakan Kılıç Ortaokulu'nda okuyacak öğrencilerimizden nice Hakan Kılıçlar, nice başarılı öğrencilerimiz yetişecek” diye konuştu.
Okul Müdürü Barış İsmailoğuları da “Eksiklerimizi gidererek okulu ismi gibi güzel bir okul yapacağız” dedi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görevli cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç, 5 Şubat'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!