Kırmızı 2012 başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı 2012 başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 00:00

Haberin Devamı

ANADOLU  reklamcılarından oluşan Danışma Kurulu, 3. Kırmızı Bölge yarışması için toplandı. Yarışmanın işleyişi hakkında önemli kararların alındığı toplantıda, Ankara Rekmay’dan Murat Dorkip’in Jüri Başkanlığı’nı üstlendiği açıklandı. Beş farklı ilden Anadolu reklamcılığını temsil eden reklam ajansı yöneticilerinin oluşturduğu Danışma Kurulu, 3. Kırmızı Bölge yarışması için Adana’da toplandı. Toplantıda yarışmanın bu yılki kategori yapısından, dijital mecrayı nasıl kapsayacağına ve yarışmaya katılan işlerin değerlendirme sürecinden ödül töreni organizasyonunun ayrıntılarına kadar çeşitli konular ele alındı.

Jüri Başkanlığı Ankara’ya

Toplantıda ayrıca 3. Kırmızı Bölge 2012’nin jüri başkanlığının Ankara’dan Rekmay’ın kurucu ortağı ve yaratıcı grup başkanı Murat Dorkip tarafından üstlenildiği açıklandı. Danışma Kurulu’nun önerisi doğrultusunda yarışmaya bu yıl hem geçmişte olmayan otomotiv, reklam fotoğrafı, reklam metni, sayfa uygulaması gibi yeni kategoriler eklenirken bazı kategoriler ikiye bölündü.
Ayrıca bu yıl değerlendirme sürecine sektörün de katkısı sağlanacak bir uygulama getirildi. Bu amaçla sadece katılımcı ajansların kendi işleri hariç diğer reklamları oylayarak ön eleme sürecine katılacakları bir sistem oluşturuldu.

Haberin Devamı

Gelecek ay başlıyor

3. Kırmızı Bölge yarışmasına katılım gelecek ay başlayacak. Bu yıl 1 Kasım 2011 – 31 Ekim 2012 arasında ilk kez yayınlanmış reklamlar yarışmaya katılabiliyor. Son katılım tarihi 2 Kasım 2012. Jüri Aralık 2012 başında toplanacak ve ödül sahibi işleri belirleyecek. Ödül töreni ise Aralık 2012’nin ikinci yarısında düzenlenecek. Kırmızı Bölge ile her türlü bilgi Ekim 2012’den itibaren www.kirmiziodulleri.com internet sitesinde yer alacak.

Kırmızı Bölge Danışma Kurulu toplantısı katılımcıları: Anıl Aydın (ANL Creative, Bursa), Bora Çınar (Grafikir, Ankara), Cihan İşbaşı (Graphx, Antalya), Cüneyt Şenyavaş (Mürekkep Tanıtım, Bursa), Çiğdem Çelik (Hürriyet, Adana), Gülümser Bubik (Hürriyet, İzmir), Gürül Öğüt (Kırmızı), İris Cıngı (Hürriyet, İstanbul), Maksude Kılınç (Parma, İzmir), Murat Dorkip (Rekmay, Ankara), Murat Türkay (Tasar İletişim, İzmir), Sefa Sofuoğlu (Öncül/Sefa, Adana).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!