Ankaralı’nın trafik haritası

Okul trafiğinin başlayacağı güne geri sayan Ankaralılar, sabah ve akşam saatlerinde direksiyon başında yaşadıkları stresi, Twitter’da paylaşıyor.

Haberin Devamı

Cıvıltıların yoğunlaştığı bölgeler; Eskişehir Yolu, Çetin Emeç Bulvarı ve Hoşdere Caddesi şeklinde sıralanıyor. Siz de işe gidiş ve geliş sırasında bu güzergahları kullananlar arasındaysanız, Twitter serzenişlerinin hiç de abartılı olmadığını tecrübe edenlerdensiniz. Eskişehir Yolu’ndan @minedelibalta sesleniyor: “Balkondan Eskişehir Yolu trafiğini gördükçe, evde olduğuma şükrediyorum.” @Bengurella’dan duyduğumuza göre Çetin Emeç Bulvarı’nda kaput üstü çay simit partileri başlamış. Hoşdere Caddesi girişindekileri @morjinalist uyarıyor: “Hoşdere bitmiş, okeye dönüyor. Aklı olan başka yol dener...” İşte Başkent’in üç düğüm noktasından trafik cıvıltıları:

Ankaralı’nın trafik haritası

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu

@DalmisHan Ofisin penceresinden Eskişehir Yolu trafiğini izlerken trafik azalana kadar eve gidememe korkusu... Ne olacak bu iş çıkışı trafiği?
@minedelibalta Balkondan Eskişehir Yolu trafiğini gördükçe, evde olduğuma şükrediyorum.
@legendarymeric Bir Eskişehir Yolu klasiği: 4 şeritli yolda giderken bütün arabaların iki şeride geçip trafiğin sişmesi.
@SaylanSoydan Eskişehir Yolu’nda fena kaza olmuş. Önümüzde freelander spin attı, gençler dikkatli olalım. Bir de belediye yolu sulamayı bıraksa güzel olacak.
@Tuba_Aylp “Ankara’da trafik mi var” diyen, İstanbul’da oturan vatandaşlar! Sabah ve akşam saatlerinde Eskişehir Yolu-Kızılay arasını test etmeli!
@kardoshki Şu metro bitse de Eskişehir Yolu eski huzuruna kavuşsa.

Ankaralı’nın trafik haritası

Çetin Emeç Bulvarı

@NachiYildirim Çetin Emeç Konya Yolu istikametine doğru tamamen kilitli... Kafayı yemek üzereyim. :(
@SalihaSuvay Çetin Emeç trafiğinden nefret ediyorum.
@aniltay Bu sabah Çetin Emeç’ten arabamla 45 dakikada geçebildim, üç şeritli yolu beş şeride çevirip de kilitleyen Ankaralılar’a karşı tebrik içindeyim.
@bengurella Çetin Emeç trafikzedelerini kaput üstu çay simit partisine davet ediyorum.
@boraumutlu Çetin Emeç lafım sana değil de trafiğin batsın!..

Haberin Devamı

Ankaralı’nın trafik haritası

Hoşdere Caddesi

@SkryNst Çok büyük günahlar işleyip bu dünyada cezalandırılacaksanız, Hoşdere’ye giden bir otobüsün şoförü olabilirsiniz.
@mal_turnusolu Hoşdere Caddesi’ne gaz maskeniz ve gece görüş/termal kaskınız yoksa çıkmayın.
@ayyyfer Yol calışması sonsuza kadar süren tek yer Hoşdere sanırım...
@ukemalyildirir Hoşdere Caddesi tam bir keşmekeş içinde...
@morjinalist Hoşdere bitmiş, okeye dönüyor. Aklı olan başka yol dener...
@Erdem_Altntas Hoşdere trafiği adamı kanser eder.

http://twitter.com/esevgi

Yazarın Tüm Yazıları