Ankara güzelini seçiyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara güzelini seçiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2012 00:00

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nın her türlü tanıtımında kullanılacak olan afiş yüzü için seçmeler başladı.

Haberin Devamı

14 Eylül’e kadar adayların www.jokerajans.com adresine gönderecekleri yüz fotoğrafları internet oylamasına sunulacak. İnternette seçilen en iyi 35 aday sonrasında jüri karşısına çıkacaklar. Seçilen en güzel yüz, yarışmanın afişinde yer alarak gazete, dergi, afiş ve televizyon programlarında yarışmanın yüzü olarak sunulacak. İlk yıl Zeynep Arı, ikinci yıl Hilal Başarır afiş güzeli seçilirken, geçen yıl da Bilkent Hukuk Öğrencisi İrem Özdiker 528 aday arasından birinci gelerek Ankara Kızları Güzellik yarışmasının afişinde yer aldı.

Oyunculuk teklifi

15-30 Eylül tarihleri arasında sürecek oylamada en çok oyu alanlar 13 Ekim’deki finale kalacak. Geçen yıl afiş yüzü yarışmasında birinci olan Ezgi Baran, “Yarışma sonrasında birçok diziden teklif geldi. Behzat Ç’de şizofren Başkomiser Suna’nın hayali kardeşi rolünü oynadım. Bu yıl “Unutma Beni” dizisinde Reyhan karakterini canlandırıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!